Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nézek ki jól akkor tökmindegy hogy jófiú vagy rosszfiú vagyok? Lehet akármilyen belsőm, még a legocsmányabb csajnál se lesz esélyem?
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 18:03
11/17 A kérdező kommentje:
Az lehet, de én 10/10-es biztos nem vagyok. max 10/2-es.
2022. júl. 8. 00:34
12/17 anonim válasza:
Saját magadnak. De nem magadat akarod felszedni, nem? Olyan lány biztosan lesz több is, akinek a kinézeted bejön. De az önsajnáltatás az tényleg nem jön be senkinek.
13/17 A kérdező kommentje:
"Olyan lány biztosan lesz több is, akinek a kinézeted bejön. "
Igen, biztos lesz olyan aki beéri velem is ha már az alfáknak nem kell. pár éve szerelmes volt belém egy 100 kilós disznó de inkább visszautasítottam. Az ilyenekhez bottal se nyúlnék, inkább halok meg szüzen
2022. júl. 8. 00:51
14/17 anonim válasza:
Haver, ORBÁN VIKTORNAK van nője. :D És még jóval azelőtt ismerte meg, hogy híres lett volna. Ugyanúgy egy rakás finoman szólva szintén nem férfiszépség politikusnak van nője. A Showder Klubos humoristák közül is mindegyiknek van felesége, barátnője, pedig ők sem gatyamodellek. Az Agymenők színészeinek is egytől-egyig van párja.
15/17 anonim válasza:
Ezt mivel magyarázod? Ha ezek az emberek találtak maguknak nőt, akkor te miért nem tudsz találni?
16/17 A kérdező kommentje:
csődtömeg vagyok. azért.
2022. júl. 8. 01:04
17/17 anonim válasza:
Nem azt mondtad, hogy rosszabb fogásnak tartod magad, mint amilyen Viktor, szóval haladunk. :D
Te magad mondtad ki a varázsszót. Itt egzisztenciális probléma van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!