Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinikorban(vagy akármilyen korban) a fiú lány barátság tényleg ezt jelenti?
Főleg tinikorra gondolok, mondják mindig hogy csak barát meg a többi...
Aztán mindig úgy vannak ezek a barátságok, hogy valamelyik már bevallotta hogy mit érez. Vagy valami nem jött össze, szóval a lényeg az hogy valakinek mindig fáj, vagy csak tartaléknak vannak ott azok a bizonyos emberek.
Nem láttam még olyan fiú lány barátságot hogy egyik se vonzódik a másikhoz, nincs kihasználás, nem érdekbarátság.
Szerintem nem is létezik amúgy.
Nekem 3 fiú barátom is van: 2 lassan 6 éve, a 3. "csak" 2 éve.
Mindenkinek van párja és kapcsolati céljai. 17-18 évesek vagyunk.
Az emberi kapcsolatok nem szikla szilárdságúak.
Nem, nem azt jelenti a barátság, hogy fülig szerelmes belé, csak nem meri kimondani. A barátság tizenévesen is létező érzelem. Aztán persze van, hogy barátságból szerelem lesz, vagy éppenséggel szerelemből barátság, de ez nem törvényszerű.
Sok ilyen barátság van, ez tény. Ha megkérdezzük a fiú-lány barátokat külön-külön, sokan biztosan azt mondanák, hogy lehetne akár több is közöttük.
Személy szerint 14-15 éves korom óta vannak olyan fiú barátaim, akikkel kölcsönösen nem akarnánk a másiktól semmit és ők vannak többségben. Vannak olyanok is persze, akikkel az egyik fél részéről valami biztosan szóba jöhetett volna. Az ellenkező nemű barátok viszont nem véletlenül "csak" barátok.
De akiknél már feljön a 'csak barátok vagyunk' kijelentés, ott már valakinek feltűnt, hogy a két fél nem feltétlen úgy viselkedik, mint két barát. Velem ilyen még csak a kevésbé szoros barátságaimnál, inkább haveri körben fordult elő.
" Igaz, olyan már történt, hogy lány barátom szerelmet vallott nekem, de ettől függetlenül ugyan úgy az egyik legjobb barátom."
itt ástad el magad xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!