Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma kapcsolat "keresés" téren velem?
Sziasztok!
Először is, szögezzük le, hogy jelenleg nem szeretnék kapcsolatot, a kérdés szimplán azért jött létre, mert érdekelne, hogy a jövőben min tudnék javítani.
Szóóval
Sajnos, vagy nem sajnos, de elég tapasztalatlan vagyok ismerkedés téren. Ennek vannak okai. Az egyik, ami miatt nem kezdeményeztem senkinél az az, hogy egyszerűen nem tartottam erre igényt.
Mégpedig azért, mert általános iskolában a nemlétező önbizalmamat is "eltüntették", ehhez még hozzájött az, hogy kövér is voltam.
A kövérség eltűnt, elkezdtem edzeni, -~40kg, másfél éve edzek, heti 5x, kivétel nélkül, és látni is visszajelzések alapján.
Ezek után a haverok hatására elkezdtem ismerkedni az utóbbi időben, több kevesebb sikerrel. (inkább kevesebb) Volt 1 nagyon rövid kapcsolatom, aminek örülök, hogy vége lett, mert teljesen kihasznált volna. (Ha már a barátnői is azt mondják, hogy jobban jártam, hogy vége lett, akkor az jelent valamit.. :D) Csak az bánt, hogy úgy tett, mintha szeretne.. Na mindegy.
Elméletileg jól nézek ki, izmos vagyok, adok a külsőmre, igényes vagyok, szóval külsőleg nem feltétlen gondolom, hogy bármit elrontanék. (Nem, nem vagyok nagyképű, csak tisztában vagyok a képességeimmel.)
Belsőleg sem gondolnám, hogy probléma lenne, tudok érzelmes is lenni, humorom is van, udvarias vagyok (az udvariasságra külön próbálok mindig figyelni, szerintem sokat jelent), lehet velem beszélgetni is, mert van önálló véleményem szinte kivétel nélkül mindenről.
Viszont, mégsem vagyok szerencsés lányok terén. Rólam tudni kell, hogy mindig magamban keresem a hibát, és azt, hogy min tudnék javítani. Konkrétan az előző "kapcsolatomban" is magamban kerestem a hibát, pedig nem én voltam a hibás..
Most 3 dolog lehet a háttérben:
1, Nagyon nehéz kapcsolatot keresni (Ami igaz is, mert a mai fiatalok túlnyomó része nem szeretne komoly kapcsolatot)
2, Nagyon szerencsétlen vagyok
3, Bennem van a hiba, csak nem jöttem még rá, hogy mi.. Tényleg mindenre figyelek, és azt érzem, hogy teljesen reménytelen a dolog, bárhogy próbálkozok.
Még csak azt sem lehetne mondani, hogy görcsösen keresnék valakit magam mellé, mert nem így van.. Megszoktam már egyedül. Azt is tudom, hogy nem késtem le még semmiről. Az életem 90%-át az edzés teszi ki, magamra próbálok fókuszálni elég nagy sikerrel, de azért mégis ott van bennem az a dolog, hogy "Miért nem találtam még senkit, aki igazán szeretne?".
Min tudnék magamon javítani?

Én is így voltam, 17 évesen ne bánkódj miatta.
Jófiú vagy itt a gond, semmi esélyed, én is ilyen voltam 15-20 évesen, most 25 vagyok, és nem volt semmi kapcsolatom ,se csók semmi.
Azt ajánlom változz meg, ha jó fiú, kedves, normális , tisztelettudó vagy, akkor bukfenc a mai lányoknál.
A rosszfiú-korszak addig tart, amíg el nem kezd zuhanni a szépségük és már túl öregek hozzá, a jófiú onnantól kell, amikor már eljött az anyagi biztonság és a családalapítás ideje, tehát egy biztos keresetű, nyugodt, átlagos férfi az ideális.
30 feletti kor ez.
Sokak szerint úgy harminc környékén nyugszik meg a nő és választ olyan társat, akivel a külső és az anyagi kényelem között is kompromisszumot köthet.
Na erre gyúrj 30 felett jó egzisztenciád legyen, kocsi ház, normális legyél apának, és akkor majd összejön veled egy nő. Lehet ,hogy megcsal egy rosszfiúval, de ilyenkor már a hozzánk hasonló jófiúkat is emberszámba veszik, addig meg kiélik az életet, menő pasikkal vannak.
Tinikorban meg pláne, levegőnek is fognak nézni.
Sajnos tinikor ez ilyen, itt noname embereket nem vesznek emberszámba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!