Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen baromira nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen baromira nehéz összeszedni egy barátnőt? 20/F

Figyelt kérdés

Én nem egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen borzasztóan nehéz barátnőt találni.

Elvileg nem vagyok ronda, jobb napokon talán még belecsúszok a helyes kategória aljába. Baromi magas vagyok, azt elvileg értékelik a lányok. Még csak kövér se vagyok, inkább vékony és talán egy nagyon kicsit izmos még hozzá. Tehát külső alapján talán nem vagyok olyan szörnyű.

Haverok szerint a humorommal sincsen probléma, konkrétan bármikor képes vagyok elsütni néhány viccet. Ha jól tudom, akkor a lányoknak a humor is bejön. Ennek ellenére nekem valahogyan soha nem jön össze a dolog. Pedig voltak lány barátaim is, viszonylag sok, és úgy általánosságban is jól el tudtam dumálni velük. De most már komolyan azt gondolom, hogy elkezdem őket taszítani, már abban a pillanatban, ahogy felmerül pusztán a gondolat, hogy akarnék tőlük valami barátságnál többet.

Igaz, volt egy barátnőm, de az egy nagyon rövid kapcsolat lett csak. Már több mint másfél éve nem tudok egyszerűen semmi értelmeset összehozni. Próbáltam már mindent, jártam bulikba, kerestem baráti társaságban is megfelelő illetőt, még Tindert és a társait is kipróbáltam. Hát, ahogy látható nem sok szerencsével. Most már esküszöm annyira elegem van az egészből, hogy már szinte bárki jó lenne, csak azért ne legyen nagyobb borostája mint nekem.

És mostanában folyton ezen kattog az agyam. A haverjaim mind sikeresen becsajoztak, ezért bármilyen program van mindenki egy lánnyal együtt állít be. Mindig én vagyok az egyetlen, aki csak magányosan ott üldögél, pedig már annyira jó lenne, ha nekem is sikerülne valami.

Miért ilyen borzasztóan nehéz találni egy barátnőt? Vagy csak én vagyok extrémen szerencsétlen?

2022. júl. 4. 23:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom kell, nagyon sok. Lehet neked nincs elég, amit sajnos könnyen kiszúrnak a csajok. Ezen felül pedig növelned kell az esélyeid számát.
2022. júl. 5. 00:28
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Önbizalomhiányos vagy csóró vagy.
2022. júl. 5. 00:39
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Igazságtalan az élet barátom. én már nem is fejlesztem magam, minek? akkor se kellenék a kutyának se. bezzeg a lányoknak full egyszerű párt találni, csak annyit kell mondaniuk hogy igen
2022. júl. 5. 00:41
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen kétségbeesett vagy, akkor nem csoda hogy nincsenek. Érzik ezt, hogy görcsösen akarod. Nem kell idegen fajként gondolni rájuk. Legyél velük normális, ugyanúgy mintha a haverjaiddal lennél. Ne annyit láss bennük, hogy hú csöcs, szívnám, lyuk, tömném. Ezt simán érzik és levágják, hogy rá vagy feszülve.
2022. júl. 5. 04:08
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Hármas válaszoló. Megsúgom, hogy én 19 éves vagyok és lány és pokolian nehéz barátot találnom. Mindig rossz ember tetszik meg vagy rossz emberbe leszek szerelmes. A sorozatos visszautasítás után pedig már csak sodródok az árral és reménykedek. Nem csak a fiúk vannak ilyen helyzetben bocsi.
2022. júl. 5. 07:17
 6/12 anonim ***** válasza:
17%

"vagy rossz emberbe leszek szerelmes."

hogy lehet rossz emberbe szerelmes lenni?? kifejtenéd?

2022. júl. 5. 07:58
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Bocs, de sztem is a görcsölés az első ok.

Aztán a túlzott netes próbálkozás, ki kinek írt, hova posztolt, ki ír rám, ki nem stb stb, ebben él a ti generációtok. Akarj kitűnni a tömegből, valahogy. Nem lila hajjal és zokni-szandállal persze :-).

Figyeld a külvilágot, ki az, aki kedvesen pillant rád és esetleg vissza is néz mégegyszer. Én régen mindíg azt csináltam buliban, hogy egy KV val rélrevonultam egy sarokba és csendben figyeltem. Az a csaj akinek esetleg bejöttem, ugyis arrafelé keveredett többször, és ő volt a tutti. Csak türelem. De persze nincs törvény erre.

2022. júl. 5. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondj le róla. Emelkedj felül az ösztöneiden. Mit tudna neked nyújtani egy párkapcsolat, miért vágysz rá ennyire? Elemezd kicsit a dolgot.

Nekem a kérdésből kicsit a bizonyítási vágy hiányzik, hogy azért kell barátnő, mert a haveroknak is van, meg mindegy milyen, csak legyen. Képzeld magad a lány helyébe. Neked jól esne ha csak azért kellenél valakinek, mert kétségbe van esve?

Amúgy ha már volt egyszer barátnőd, olyan extrém szerencsétlen csak nem lehetsz.

2022. júl. 5. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
*nem hiányzik, de már nem tudom mit akartam írni, remélem lehet érteni
2022. júl. 5. 12:37
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Jófiú vagy, az itt a gond nem az önbizalom, az ilyen fiúkat 30 év felett veszik emberszámba a nők, amikor család+gyerek+ingatlan+jövedelem. Addig meg gyúrj ezekre később lehet csak ezekért viselnek a nők el, de ez van.

A rosszfiú-korszak addig tart, amíg el nem kezd zuhanni a szépségük és már túl öregek hozzá, a jófiú onnantól kell, amikor már eljött az anyagi biztonság és a családalapítás ideje, tehát egy biztos keresetű, nyugodt, átlagos férfi az ideális.

Sokak szerint úgy harminc környékén nyugszik meg a nő és választ olyan társat, akivel a külső és az anyagi kényelem között is kompromisszumot köthet.

2022. júl. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!