Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen lehet 12 éves barátnőm?
Nekem voltak olyan lányok az életemben, hogy én 18-20 éves voltam, ők pedig 12-15 évesek. Nyilván jól éreztük magunkat egymással, de nem a szex volt a téma. És igen, feljártam hozzájuk, megismertem a szülőket, elmentünk autókázni vagy motorozni, kajáltunk, stb. Jó fejek voltak, imádtam őket.
Tudom bénán hangzik, de akkoriban még nem volt konkrét barátnőm, vagyis volt, de nem mélyült el a kapcsolatunk. Az igazira pár év múlva találtam rá.
25-ös
Leírtam, hogy nem az volt a téma, most ezt miért hányinger neked? Egy nagyobb csoport tagjai voltunk, sokszor találkoztunk és igen, jó barátságot alakítottunk ki. Miért lenne ez kamu? Miért nem lehet ezt elhinni, hogy kedveltük egymást? Ne legyél/legyetek ennyire egysíkú gondolkodású, hogy ha egy fiú és egy lány között van valami, az csak a szex körül foroghat, mert ez nem igaz!
Nekem 2 öcsém van és akkoriban vágytam arra, hogy lányok legyenek mellettem. A lányoknak pedig tetszett, hogy felnőtt vagyok, autóm van, motorom van, pénzem van, hogy ide vagy oda menjünk. Hazavittem őket, ahol a szüleik várták őket. Ha velük nem volt bajom, akkor ez neked nem lehet annyira undorító. A semmi szex ezek szerint nálad nem jön szóba. Pedig hidd el, se csók, se tapizás, és semmi egyéb nem volt. Nekem olyan volt, mintha a testvéreim lettek volna, ekként tekintettem rájuk.
24-es vagyok ismét
Még egy gondolat eszembe jutott. Ismerek olyan ambereket, akik akkor ismerkedtek össze, amikor 14-15 évesek voltak. Jó, ott nagyjából egyforma volt az életkoruk, de mindkettő házassággal végződött évekkel később. Én magam 52 vagyok most és ez ugye látszik, hogy cirka 30 évvel ezelőtt történt. Akkoriban nyugodtabbak voltunk és nem hajtott a tatár, hogy megismerjünk valakit. Persze mindenki más volt, én tudom magamról, hogy nem voltam és nem vagyok nagy szám. Társaságba jártunk (konkrétan ez egy fúvószenekar volt, heti két próbával és fellépésekkel) és élveztük egymás társaságát. Sokan onnan találtak feleséget/férjet maguknak. Szóval az, hogy megismerjek közelebbről egy 15 éves lányt és 13 éves unokahúgát, vagy annak a barátnőjét és jól érezzük magunkat együtt egyszerű feladatnak tűnt. És akkoriban én is élveztem az életet velük is, és nem lett volna probléma számomra, ha kell egy kicsit (pár évet) várni, ha mégis belémszeret valamelyikük. Nem volt ez a hajtás, mint ma és nem jelekkel kommunikáltunk akkoriban. Beszélgettünk, ami azt jelentette, hogy tudtunk mondatokat fogalmazni egymás felé. Ma meg azt látom itt, hogy sokan nem tudnak egy levelet írni valakinek, aki tetszik nekik. El lehet gondolkodni, hogy vajon melyik nagyobb szégyen.
10.: A kutya nem beszélt a külsőről. :D Tőlem aztán arra csapja ki amire akarja amíg az legálisan készíthető, értékesíthető, tartható. :D Ha a lolikra bukik ott vannak a rajzoltak... XD Pörgessük a hentai ipart fuck yeah! Na meg a hatályos magyar jogszabályok szerint 12-17 kapcsán lehet lyukra játsznai. :D Ami felvet bizonyos kérdéseket azon 40-70 éves pasik kapcsán akik ezt anno megszavazták... egy 17 éves esetében már kevésbé. :D Kb. egy jobban kinéző dinnyére is feláll nekik szóval pont egy 12 évesre ne? :D
Ne adjuk már elő azt, hogy egy 16-17 éves annyira qrvára felnőtt... mert hát nem, nagyon nem és ezt nem az dönti el, hogy mekkora a melle vagy tudom is én. Persze lehet ezzel indokolni, hogy tök oké ha áll a cerka egy 16 évesre csak hát az a helyzet, hogy a pszichológia szerint a 12-16 ugyanúgy efebofíliának számít tehát technikailag ha nagyon szorosan értelmezzük akkor biza mindkettő beteges. :D Ha viszont azt mondjuk, hogy személyiségre mérjük a dolgot és nem mellre akkor mindkettő fszság de a 2 nem bfejezetezett személyiség, és a befejezett + nem befejezett személyiség között azért az utóbbiban van a nagyobb különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!