Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen lehet 12 éves barátnőm?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincsen hogy mi vonatkozik erre, valaki erről egy kisebb felvilágosítását tudna adni, mert van egy lány aki nagyon akarna egy kapcsolatot, de azért valahogy meg se menne a dolog a megfelelő tudás nélkül.2022. júl. 1. 18:21
1/32 anonim válasza:
Miféle megfelelő tudásra gondolsz....????
Lehet barátnőd, ne ha még nem töltötte be a 12-t, akkor ne akard megdugni. Mert az szexuális erőszak
De ha betöltötte, akkor se biztos, hogy az apja díjazni fogja....
2/32 anonim válasza:
A kapcsolatra semmiféle megkötések nincsenek.
A szexualitásra van olyan szabály, hogy 18 év alatt legalább 12 évesnek kell lenni, 18 fölött meg legalább 14-nek.
3/32 A kérdező kommentje:
3 napja ismerem, ma találkoztunk nagyon oda volt értem, nem terveztem szexelni, vagyis azért annyira vágom a törvényeket köszönöm szépen, további kiegészítéseket ehhez a témához elfogadok
2022. júl. 1. 18:39
4/32 anonim válasza:
én 16 évesen a 13 évessel sem akartam járni
elég beteges vagy bro
5/32 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert 14 alattival együtt lenni mindig kicsit necces gondolat. Írod, hogy nem akarnál szexelni, de attól még feltételezem, hogy nem várnál 2 évet, mire szexeltek. Kezdj el vele ismerkedni és meglátod, csak tényleg tartsd szem előtt, hogy még lehet, hogy több évig nem akar majd szexelni senkivel. Te pedig 17 évesen gondolom már majd megőrülsz. Legalábbis én ilyen voltam ennyi idősen. Szívem szerint azt mondanám, hogy 14 alá nem érdemes menni, ha te már 14 feletti vagy. A szexuális érettség miatt.
6/32 anonim válasza:
Lehet. A kérdés, hogy minek? Nagyon alacsonyak lehetnek az igényeid párkapcsolat terén, ha egy 12 éves kislányra egyenlő felként tudsz tekinteni. 17 évesen ez már nem normális és már egyenesen beteges is, persze az ő rajongása irántad természetes, és nem szép dolog a fejlődő kíváncsiságát ily önző módon kihasználni, csak mert még nem volt dolgod nővel.
7/32 anonim válasza:
Ameddig nem töltöd be a 18-at addig lehet. Utána már nem.
8/32 October15 válasza:
6.: Ja mert a 17 éves srácok aztán befejezték a személyiségfejlődésüket meg dolgok... :D Mármint yep azért 17-12 némileg necces de pls a beteges messze nem itt kezdődik ez csak szimplán fszság. Meg aztán amikor huszonéves csávók kavarnak tizenéves lányokkal az sokkal jobb... :D Tippre azt mondanám, hogy egy 12-17 éves között kisebb a szakadék mint egy 16-26 éves között példának okáért.
9/32 anonim válasza:
Az még egy kisgyerek. Keress magadnak pár evvel idősebb lányt.
10/32 anonim válasza:
#8 Már ne is haragudjál már légyszives, de láttál te már egy átlagos 12 éves lányt? Már-már nőiesednek persze, már ha már menstruálnak, de messze nem néznek ki úgy, mint egy átlag 16 éves lány, bőven kislányosak ők még és egy 17 éves kamasz fiú esetében már NEM egészséges ha egy ilyen korú kislányt vonzónak lát, míg ha egy 26 éves lát vonzónak egy 16 éves, majdhogynem már felnőtt testű lányt az teljesen egészséges(Ettől függetlenül ugyanúgy gáz lenne a kettejük kapcsolata). Az emberek pedig folyamatosan változnak, de itt akkor is csak egy kiskamasz egészséges fejlődéséről van szó, amin egy 17 éves már réges rég túl esett normál esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!