Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen lehet 12 éves barátnőm?
Barátnőd akárhány éves lehet.
A szex más lapra tartozik, azt az #1 hozzászólásban jól leírták.
Sok boldogságot, ne hallgass a károgókra, love is love.
2022. júl. 1. 20:16
Még egy évetek van, hogy jókat prütyköljetek.
Ő jelenleg 12 (a 12-14 éves korosztályban van), te 17 (a 14-18 éves korosztályban vagy), tehát a beleegyezése után nem vagy büntethető a szexuális aktus miatt.
Jövőre ő 13 lesz (12-14 éves korosztály), te 18 (18+ korosztály), tehát még a beleegyezésével is szexuális visszaélésnek számít az aktusotok.
2 év múlva (ő 14-18 között, te 18+) újra nem büntetendővé válik a dolog.
Szóval hajrá még az idén, mert jövőre jön a szűk esztendő.
2022. júl. 1. 20:30
"Sok boldogságot, ne hallgass a károgókra, love is love."
Na már meg is jött a mi kis bölcs, szabadszellemű emberünk, aki szerint mi kárógók vagyunk, mert nem tartjuk helyesnek, hogy egy 17 éves kamaszfiú még mindig a 12 éves kislányokra gerjed. "Love is love", persze, mint egy vallásos, aki bemagolta bibliát és azthiszi ettől milyen bölcs lett. Ha nem tűnt volna fel, a kérdező egy szóval nem írta, hogy szerelmes lenne a lányba, itt a lány akar kapcsolatot, a fiú meg csak mi lenne ha alapon jönne vele csak össze. De ha neked ez szerelem...
2022. júl. 1. 20:34
Faltól falig kéne pofozni a 17 éves saját korosztályában barátnőt nem találó ifjú pedofil hajlamú kis g.c.t meg a "love is love" fiút is aki szerint bármennyi idős is lehet a barátnő biztos ő is az ovi elé jár csajozni..
2022. júl. 1. 20:45
#14 Amúgy már nem azért, de egy mondjuk 8 éves kislány is lehet szerelmes, igaz hogy náluk ez még tényleg inkább csak rajongás és kíváncsiság szintű, de a lényeg, hogy ez létező dolog és teljesen normális is, pszichoszexuális fejlődés része. De akkor ez azt jelenti, hogy velük is normális lenne járni, mert hát love is love? Szerintem ez a mentalitás egyszerűen beteges, és ok, hogy nem egy kisgyerek már a 12 éves, de akkor is csak egy éretlen, buta gyerek.
2022. júl. 1. 21:19
Nem normális. Ő még kislány, te meg már majdnem felnőtt.
2022. júl. 1. 21:21
17/32 A kérdező kommentje:
Bővebb volt mint gondoltam volna, amúgy az olaj a tűzre ha már tetszett egy 40 éves nő is? Vagy akkor ez most betegség vagy szimplán csak jól esik hogy valaki törődik velem, mert amúgy alaphangon senki nem szokott ?
#17 Ha jól esik, hogy valaki törődik veled az még nem szerelem. Nem vagy te szerelmes, de idővel úgy is rájönnél, én viszont azt mondom, hogy inkább kíméld meg magad is meg a kislányt is a csalódástól és inkább maradjatok barátok, beszélgessetek meg ilyenek, de ne gondolj ebbe bele többet.
2022. júl. 1. 21:58
Nem olvastam teljesen végig a kommenteket...de 17 évesen egy 12 éves társasága nem teljesértékű egy átlag személynek. A csaj részéről teljesen más értékeken alapszana a kapcsolat, mint a tiédről. Egyikőtöknek sincs szüksége erre, szerintem. Ilyen fiatal korban nagyon megérződik a különbség. Ne legyél liliomtipró és kedvesen tedd barátzónába a lányt, lehet, hogy még annak is örülni fog, abból kiindulva, hogy ilyen korban rajongás szinten szerettem azokat, akik tetszettek.
2022. júl. 1. 22:40
Lehet ennyi idősen 12 éves barátnőd. Az már más kérdés, hogy 10 emberből 11 nem javasolná ezt.
2022. júl. 1. 23:23
Kapcsolódó kérdések: