Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy hogy soha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy hogy soha nem fogok találni senkit?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem volt barátom soha. valamiért nagyon magasak az elvárásaim és sokáig egyedül voltam ezért megszerettem a magam társaságát. ezért nem is jó érzés amikor egy fiú próbál velem ismerkedni, úgy gondolom, minek ha tudom hogy nem ő az igazi? de sokszor egyedül érzem magam. mégsem mozdulok ki a házból hogy megismerjék új embereket. még nem érzem annyira “tökéletesnek” magam, hogy valaki megszeressen, ezért magamat sem szeretem, hogy szerethetne bárki más? van egy elképzelésem a fiúról akit szeretnék, de még sosem találkoztam olyannal. nem is biztos hogy létezik.
2022. jún. 29. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Mert még túl fiatal vagy !!!
2022. jún. 29. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem foglald el magad, bőven ráérsz még fiúzni meg csalódni !!
2022. jún. 29. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem neked kell tökéletesnek találnod magad hanem annak a srácnak aki neked is tetszik, ha válogatós vagy vagy csak magasak az elvárásaid az teljesen rendben van idővel elválik hogy találsz-e valaki olyat (szerintem jobb olyan kapcsolatban lenni amit tényleg is akarsz és nem csak azért hogy legyen valaki) Az meg hogy elvagy egyedül nem feltétlen rossz mert elkerülöd azt hogy belerángasson a magány egy rossz kapcsolatba
2022. jún. 30. 01:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel baj. Ez is egy korszak az életben. Most megtapasztalod ezt, majd később meg mást. :)

29/F

2022. jún. 30. 01:41
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Mert éretlen és felszínes vagy.
2022. jún. 30. 07:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel gond, idővel fogsz találni valakit.:)
2022. jún. 30. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jön majd valaki, nem feltétlenül rossz, hogy most egyedül vagy.
2022. jún. 30. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Én is így voltam 17 évesen, most 25 évesen vagyok, így azóta sem volt senkim. Egzisztenciára gyúrok, hogy majd 30 felett egy gyerekes nő összejöjjön velem.
2022. jún. 30. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:

20 vagyok, és nem volt senkim

Jön majd, ha jönnie kell; attól még, mert magad körül sok kapcsolatot látsz, nem biztos, hogy azok tartósak, és hogy követned kell a példát

2022. júl. 18. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!