Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szerezhetnék barátnőt ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetnék barátnőt ha 0-24ben a gép előtt ülök, nincsenek barátaim és ronda vagyok?

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 16:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
29%
#30 te kifogásokat keresel, nem barátokat.
2022. jún. 26. 08:14
 32/35 anonim ***** válasza:
94%

Milyen kifogás?

Szeptembertől megyek tanfolyamra, mint írtam. Hozzáteszem nem azért, hogy barátokat szerezzek. Tanfolyamra nem ezért jár az ember... Az, hogy összejön-e valami, az nem csak tőlem fog függeni egyrészről, másrészről olyan emberekkel nem fogok én sem barátkozni, eljárni ide-oda, akikkel nem érzem jól magam, akikkel nincs közös témánk. De legyek én a kifogás gyártó, mert nem görcsösen loholok minden emberi ismeretség után.

Amit a szórakozóhelyes ismerkedés kapcsán írtam, még mindig tartom. Kíváncsi vagyok, hogyan képzeled a szórakozóhelyen történő ismerkedést, ahol mindenki elvan a saját társaságával elsősorban és nem nyitottak túlzottan egy új figurára, aki kitudja honnan jött, mit akar... Így NEM LEHET ismerkedni. Egyszerűen ez nem életszerű dolog.

Gondolom te sem úgy szerezted a barátaid, hogy "na én most akkor szeretnék egy barátot magamnak, ezért elmegyek szórakozni egymagam, beiratkozom suliba és barátokat fogok szerezni."

Az lett volna a kifogás, ha azt írom, hogy "Nem megyek xy helyre, mert ...". Én nem mondom, hogy nem megyek, bár szórakozni menni egyedül elég gyászos. Egyedül unalmas. És most lehet azzal jönni, hogy kifogás, NEM AZ!!! Aligha van olyan ember, aki egyedül jár szórakozni.

2022. jún. 26. 14:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Haggyátok már, trollkodik
2022. júl. 5. 01:40
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Ásd el magad te bfg!
2022. júl. 8. 11:04
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem egy troll kérdés, akkor fejleszd az önismeretedet, onnantól meg tudod majd adni saját magadnak a válaszokat az életed kérdéseire.

Ismerd meg önmagad!

2022. júl. 11. 05:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!