Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék barátnőt ha 0-24ben a gép előtt ülök, nincsenek barátaim és ronda vagyok?
Remélem te sosem fogsz szaporodni.
Mert ennyi ésszel hamar kihalunk.
Miért kell lepontozni? Unom már ezt a gyereket, és sajnálom is, mindig itt szenved, gondoltam, ha kedvesen állok hozzá....
Erre le vagyok pontozva
1. Nekem eddig az összes netes ismerősöm meg is maradt netes ismerősnek, aki az ország túlsó végén lakik.
Tehát marad az élőben ismerkedés.
2. Tanfolyamra fogok járni Szeptembertől. Hát, nem tudom... Attól, hogy össze vagy zárva másokkal, abból még nem biztos, hogy születik barátság.
Lehet, hogy a tanfolyam végéig dumáltok, utána mindenki megy a maga dolgára és elhalnak ezek az ismeretségek. És valljuk be, ez a jellemzőbb, nem pedig az, hogy életre szóló barátságok szövődnek.
3. Szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni, oda ismerősökkel mész eleve! Ha olyan helyre mész, ahol be vannak b*szva, akkor másnap a nevedet sem fogják tudni, ha kialakul valami.
De itt is az van, hogy van egy csomó vadidegen társaság... Ugyan már... Persze, van az a szituáció, hogy egy társaságba keveredsz, de aki már volt életében szórakozóhelyen, az tudja, hogy így ismerkedni életszerűtlen. Senki sem ismerkedik így! Te sem így fogsz, akármit írnak gyiken.
4. Önkéntes munka. Itt cserélődnek az arcok. Ezzel is pont az a baj, mint a szórakozóhellyel. Életszerűtlen...
Spontán beszélgetésből ritkán alakul ki valami. Hosszabb összezártság esetén pedig van egy kis csoport, akikkel hiába van közös pontotok, ha egyikkel sem találjátok úgy a közös pontot.
q*v nehéz ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!