Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék barátnőt ha 0-24ben a gép előtt ülök, nincsenek barátaim és ronda vagyok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 16:08
11/35 A kérdező kommentje:
van, játszani szoktam
2022. jún. 23. 18:22
12/35 anonim válasza:
Akkor lépj be Gamer csoportokba, és próbálkozz ott, közös téma már meg is van.
13/35 A kérdező kommentje:
csoportokban már próbáltam de nem jött össze
2022. jún. 23. 18:28
14/35 anonim válasza:
Minek kell neked barátnő? Neki mi jó származna abból hogy együtt lenne veled?
15/35 A kérdező kommentje:
nem teljesen mindegy? de most komolyan, mit érdekel az téged? ha nem tudsz értelmesen válaszolni a kérdésre akkor mi a jó búbánatot keresel itt?
2022. jún. 23. 19:20
16/35 anonim válasza:
Ha megint provokálni akarod a népet, jelentem az adminnak. Egy ideig eltűntél, biztos tiltottak. Akkor is jelentettelek.
17/35 anonim válasza:
olyan helyeken barátkozz, amik érdekelnek. kifogást könnyű találni. járjál dolgozno, önkénteskedni, rendezvényekre, akárhova ami érdekel és ismerkedj ott. ha semmire nem vagy hajlandó, akkor azzal nem lehet mitkezdeni
18/35 A kérdező kommentje:
de nem akarok menni sehova
2022. jún. 23. 20:47
19/35 anonim válasza:
#19 akkor vagy megerőlteted magad, vagy ülsz otthon tovább egyedül. 0 erőbefektetéssel semmit nem fogsz elérni. Mégis mit vársz, egyszer majd bekopog hozzád egy lány, hogy járni akar veled?
20/35 A kérdező kommentje:
igen, azt várom. annak nagyon örülnék.
2022. jún. 23. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!