Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon vékony vagyok (csont és bőr) akkor nincs esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 17:29
11/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és van barátnőm.
12/16 anonim válasza:
De van esélyed. Biztos rád talál a szerelem. Van akinek a vékony tetszik van akinek a kövér. Mindenkinek meg van a társa csak még nem jött el az idő
13/16 anonim válasza:
Ez megint az az alfahímes arc?
14/16 anonim válasza:
Emlékszem apám fiatalkori fényképére a strandon. Még nálam is soványabb volt, de piszok jóképű, nem voltak ismerkedési gondjai. Bár nem is hajtotta a lányokat. Nekem sokkal nehezebb volt párt találni.
15/16 anonim válasza:
Ilyen barátom is. Engem nem nagyon érdekel btw
16/16 anonim válasza:
A csajokat nem annyira érdekli, hogy "tökéletes" tested legyen.
Legyél kedves, empatikus, vicces, ezek többet számítanak.
Ha téged zavar, kezdj el kicsit edzeni( húzódzkodás, mellre dolgozás), egyél valamilyen étvágyfokozót, fehérjét!
Semmi mesterséges anyagot, szert ne vegyél be ! Ne pumpálj be, szilikont !
A hölgyek nagy része ( szerintem) nem szereti a felfújt testű férfiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!