Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az előny lehet a lányoknál ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előny lehet a lányoknál ha nem dohányzom, nem iszom, nem szeretem a szórakozó helyeket...?

Figyelt kérdés

Mert azt veszem észre amelyik fiú ezeket csinálja pl: cigizik mindnek van barátnője...

És nem arról van szó hogy jobban néznek ki nálam egyszerűen szerintem ez is vonza a lányokat ha ezeket csinálja egy fiú, menőnek érzi vagy fogalmam sincs...

febr. 16. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Én sem élek ezekkel a szerekkel és a volt barátnőm ezt előnynek vette.
febr. 16. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Az,hogy nem cigizel-nem szeretsz szórakozni az csak egy dolog,ez önmagában nem lehet egy "előny."

Viszont az,ha van kisugárzásod,férfias vagy,merész vagy bátran mersz flörtölni a nőkkel ez már előny.

febr. 16. 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Lány vagyok és pont leszarom hogy pl cigizel e. Én nem csinálom, de ha a párom akarja akkor csinálja. Az hogy a szórakozó helyeket nem szereted. Ok. Ezzel sokan tudnak azonosulni, ez is lehet előny, sok olyan lány van aki szintén nem szereti. De szerintem sokkal fontosabb fontosabb szempont hogy legyen egy jó személyiséged, humorod stb...
febr. 16. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

42 éves férfi vagyok és pont ilyen vagyok ilyen voltam.

Tetkóm sincs és igen a nők unalmasnak talàlnak ,talàltak.(Férfiak is)

A munkahelyeken is mindig kilógtam a sorból.

Ennek ellenére van feleségem, gyerekem de néha ő tőle is megkapom, hogy nem lazulok .

Az unokaöcsèm is pont ilyen és ráadásul ugyanakkor van a születésnapja is.

Szóval igen ez másoknak még irritáló is ugyanúgy ha valaki spórol.

De igazából ezt is megkaptam mindig,hogy spórolok.

febr. 16. 16:07
 5/14 anonim válasza:
68%
Biztos van olyan lány akinél ez bejön, de van olyan is aki ennek az ellentéte és szereti az "életstílust" szóval lánytól is függ, plusz amiket felsoroltál azon kívül még rengeteg más tulajdonság is van ami számít (ezeknél sokkal jobban) egy lánynál.
febr. 16. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Bár már nem vagyok tini, de amikor az voltam is, azokat a srácokat preferáltam, akik olyanok, mint amit leírtál. A bagótól meg ráadásul konkrétan fel is fordul a gyomrom, így főleg kizáró tényező. (egyébként aki dohányzik, biztosan nem látott még áttétes tüdőrákos haláltusát 😶)
febr. 16. 16:53
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
3 ha a jó személyiség számítana a férfiak 90 % nak nem lenne nője persze kinek mi a jó szemèlyiség
febr. 16. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:
44%
nem vagyok lány, de egyértelműen, hogy ez előny. számomra sokkal vonzóbb akkor valaki, ha nem él ilyen szerekkel.
febr. 16. 17:18
 9/14 anonim ***** válasza:
7. És annak hogy nekem mi számít mégis mi köze van ahhoz hogy a többi nőnek mi számít? Ott van hogy szerintem. Nem tudom hogy mi értelme van kijelenti hogy mások szerint meg nem.
febr. 16. 17:19
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
8 nekem nem előny lassan 40 vagyok,mèg nem volt baràtnöm
febr. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!