Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak inkább hátrány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak inkább hátrány mint előny ha perverz a fiú?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy minden fiú perverz a lányokkal és inkább már annak örülnek ha nem perverz, és ritkán téma a szex (bszelgetésben stb)
2022. nov. 20. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
A lányok azért kicsit prűdebbek, szóval rohadt kellemetlenül tudják magukat erezni ha egyből a perverzkedéssel indítasz. Mondjuk jó sok lány van akinek ez nem probléma.
2022. nov. 20. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már olyan kapcsolatban vannak akkor a perverzség lehet előny, de még nem olyan viszonyban kiábrándító lehet
2022. nov. 20. 13:22
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Én fiú vagyok és perverz. De ez nem azt jelenti, hogy most oda megyek valakihez és mondom neki a hülyeségemet. Azt ki kell érdemelni, hogy valakivel belemenjek olyan témákba. A lányok viszont imádni szokták ezt, mikor nyiltan beszélek velük és esetleg kérnek tanácsokat is dolgokhoz. Aki viszont csak úgy belekezd, az ilyen dolgokba az inkább paraszt, mint perverz.
2022. nov. 20. 13:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2 jól írja

Lány vagyok de ha valaki nyomulós nagyon és perverz azt inkább ráznám le

De ha már kapcsolatban vagyunk és ott jönnek elő ilyenek a megfelelő alkalomkor az teljesen jó

2022. nov. 20. 13:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen rámnyomult egy irtó perverz srác, traumatizált a dolog mert azt hittem az elején, minden laza pasi ilyen... sajnos egy nagy cégnél dolgozik most, el nem akarom képzelni, hogy kínoz ott más nőket a borzalmas hozzáállásával, beteges.
2022. nov. 20. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha kapcsolatba vagyunk akkor nem baj ha perverz, de azért ne csak a szex érdekelje, ne legyen mindig rám mászva, de izgalmas és jó ha lehet vele ilyenekről beszélgetni.

Ha csak egy random srác és nem jarunk akkor baromi taszító ha velem perverzkedik, az a benyomás hogy csak szexet akar.

2022. nov. 20. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy korábban is leírták, ha azzal indít egy totál random fiú, az nem olyan nyerő számomra. De ha olyan fiúról van szó, akit ismerek, haver, vagy netalán tetszik is, akkor tőle előny. Mivel ha tetszik egy fiú, akkor külsőleg is tetszik, vonzó és nem tagadom hogy nem csak nézni szeretném, szóval én jónéven veszem ;)
2022. nov. 20. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ezzel nyit, az undorító. Kapcsolatban viszont már nem szokott ezzel gond lenni.
2022. nov. 20. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
27%

Egy pár napja beszélgettem instán egy majdnem 15 éves lánnyal, nagyon szép és olyan kis szolídnak tűnt kezdetben, de ahogy beszélgettünk megnyílt és elmesélte, hogy nemrég ért véget egy 2 éves kapcsolata egy nála másfél évvel idősebb sráccal. Azt hittem én vagyok a perverzebb, de kiderült, hogy nem hogy perverzebb nálam a lány, de jóval tapasztaltabb is szex téren. :D

18/F

2022. nov. 20. 19:18
 10/12 NTBS ***** válasza:
66%
Igen hátrány, főleg, aki egyből ezzel indít. Pénisz fotó és társai.
2022. nov. 20. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!