Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az hátrány a lanyoknál hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hátrány a lanyoknál hogy miután voltam fodrásznál,3 hét múlva furcsán nő meg a hajam?

Figyelt kérdés

Sajna nekem olyan hogy oldalt ,az aljánál le van lapulva,de fentebb meg nem lelapulva van,hanem kicsit kiáll (az átfordulás miatt) és mikor megnő nagyobbra akkor olyan lesz az alakja,mint egy "gombának" és nagyon ruhellem...

Ha le van vágva jó,de ha megnő..

Fodrászhoz meg nem akarok 1-2 hetente járni mert elég költséges.

17/f

Képet nem adok bocsi..minek fotózgatnám...így is elég rossz látni,ha éppen olyan :D

2016. nov. 5. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Es ha megnoveszted?
2016. nov. 5. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyírd le kopaszra és probléma megoldva!
2016. nov. 5. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Az utolsónak van igaza! A számból írta ki a mondatot!!

Én is kopasz vagyok. Nem kell reggelente baszkurálni. Nem kell foglalkozni vele és nem b*zis.

2016. nov. 5. 18:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Szóval úgylatom hátrány,mivel nem írtak a kérdéssel kapcsolatosan a lányok és akkor nem hajlandóak írni,amikor nem tetszik nekik.

Kiszámíthatak.

2016. nov. 5. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. És nem igazán tudom elképzelni a gomba hajad, az nem olyan amikor le van lapulva az egész + fufru??:DD Amúgy az tényleg megoldás, ha letúrod az egész hajad, vagy fodrász barátnőt választasz.. de már annyi féleképpen lehet formázni a hajad, valamelyik biztos el tudod érni, hogy a te megítélésed szerint is normálisan nézz ki.
2016. nov. 5. 20:40
 6/8 $pumika$ ***** válasza:
Szerintem a világon egyedülállóan csak neked nő így a hajad, az meg a pláne hogy lelapulva nehezen nő a haj, de ha ennyire zavar legközelebb kérdezd meg a fodrászodat h mit tudsz csinálni vele... vagy akár le is szarhatod mert egy csaj nem a hajad miatt fog beléd zúgni vagy egyáltalán kedvelni vagy sem ;) 15l
2016. nov. 5. 21:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem lapul le..:D

Nekem 4-5 centis hajam van és felül megszoktam hagyni és oldalt rövidebbre vagatom.

Úgy szoktam hordani hogy a homlokomon túlér...de ezt nem tudom elmagyarazni.:D

De ahogy oldalt megnő és felül egyre nehezebb lesz a hajtomeg ezért próbál lelapulni és mivel oldalt kiáll ezért olyan mint egy gomba. 😂

Egyszóval...jó sz*r mikor megnő.:D

2016. nov. 5. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
(5-ös vagyok) Küldj már képet, nem kell, h te fotózd, googleról másolj be egyet..:s sorry, nem vagyok ez vizuális típus.:D
2016. nov. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!