Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hátrány a lanyoknál hogy miután voltam fodrásznál,3 hét múlva furcsán nő meg a hajam?
Sajna nekem olyan hogy oldalt ,az aljánál le van lapulva,de fentebb meg nem lelapulva van,hanem kicsit kiáll (az átfordulás miatt) és mikor megnő nagyobbra akkor olyan lesz az alakja,mint egy "gombának" és nagyon ruhellem...
Ha le van vágva jó,de ha megnő..
Fodrászhoz meg nem akarok 1-2 hetente járni mert elég költséges.
17/f
Képet nem adok bocsi..minek fotózgatnám...így is elég rossz látni,ha éppen olyan :D
Az utolsónak van igaza! A számból írta ki a mondatot!!
Én is kopasz vagyok. Nem kell reggelente baszkurálni. Nem kell foglalkozni vele és nem b*zis.
Szóval úgylatom hátrány,mivel nem írtak a kérdéssel kapcsolatosan a lányok és akkor nem hajlandóak írni,amikor nem tetszik nekik.
Kiszámíthatak.
Nem lapul le..:D
Nekem 4-5 centis hajam van és felül megszoktam hagyni és oldalt rövidebbre vagatom.
Úgy szoktam hordani hogy a homlokomon túlér...de ezt nem tudom elmagyarazni.:D
De ahogy oldalt megnő és felül egyre nehezebb lesz a hajtomeg ezért próbál lelapulni és mivel oldalt kiáll ezért olyan mint egy gomba. 😂
Egyszóval...jó sz*r mikor megnő.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!