Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, valaki segítsen??
Figyelt kérdés
Röviden, van három fiú az életben, az egyik az exem aki még akar tőlem valamit de én már nem, és nem akarom megbántani, a másik aki nagyon nagy crushom volt és az is maradt eddig azt hittem elérhetetlen és most kezdtünk el beszélgetni és én is bejövök neki, a harmadik pedig akibe szerelmes voltam és még egy kicsit tetszik és sok megpróbáltatáson vagyunk túl sosem jöttünk össze most pedig bevalllja hogy nagyon tetszek neki. És nem tudom mit csináljak2022. jún. 7. 23:43
1/6 anonim 

válasza:

Az exedet szerintem felejtsd el, nem véletlenül az exed. Valahogy kedvese, de tisztán mondd meg neki hogy te ebből már nem látsz többet.
A másik kettő fiú közöl neked kell döntened, de a 3. akiről írtán nekem az jött le hogy már nagyon ismeritek egymás természetét, akit meg crusholsz az lehet nem is jönne be belsőre ha jobban megismernéd
2/6 anonim 

válasza:

Tekintve, hogy magad sem tudod, inkább azt tanácsolnám, hogy hagyd az összeset, és ha majd lenyugodtál és eltelt 1-2 hónap, akkor higgadt fejjel dönts.
3/6 anonim 

válasza:

Az exedet alapból kizárnám, a másik kettő közük pedig inkább a 3., mert ő iránta már vannak/voltak határozott érzéseid.
4/6 anonim 

válasza:

Az exedet mindenképpen hagyd. Azt pedig, hogy a másik kettő közül melyiket választod azt neked kell eldöntened. Szerintem azt válaszd akiről úg érzed, hogy jobban kijöttök egymással. Illetve amikor elképzeled a jövődet melyik fiúra gondolsz, hogy ki lesz ott veled?
5/6 anonim 

válasza:

Az exedet zárd ki, a másik kettővel meg beszélgess sokat, aztán meglátod, hogy ki a szimpibb
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket
2022. jún. 8. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!