Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10/1-es srácként hogy szerezhe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10/1-es srácként hogy szerezhetnék 10/10-es barátnőt?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 19:49
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"Öltözködj divatosan,de érezd jól magad benne!

Vágás magadnak egy f@sz@ hajat,ami tetszik és jól is áll."

magyarul legyek tucatb-zi? kösz de kihagynám

2022. jún. 5. 12:55
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, hogy a kinézeted milyen, de ebből és a többi kérdésedből látszik, hogy a személyiséged az 10/0, úgyhogy egy ilyen lánynál biztosan nincs esélyed.
2022. jún. 5. 12:58
 23/34 A kérdező kommentje:
azt se tudod ki vagyok :D nem ismersz, úgyhogy inkább ne te mondd meg hogy hanyas a személyiségem, köszi
2022. jún. 5. 13:07
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Neked csak ez ragadt meg amit írtam,komolyan?

Öltözködj divatosan de úgy ahogy te szeretnél ha úgy öltözködsz ahogy te szeretnél akkor miért lennel tucatb#zi???

Ha valaki add magára még nem az!

Látod semmilyen kritikát nem fogadtsz el pedig csak segíteni akarok de mindegy akkor írok a te nyelveden

Mit tudsz te nyújtani annak a 10/10es lánynak?

Nem akarsz jól öltözködni a fodrász szóba se jöhet..akkor így mit akarsz??

És már meg ne haragudj nem ismerlek,de ha valaki nem úgy ír visza ami neked nem tetszik rögtön felkabod a vizet és rinyalsz legalább is a válaszaidbol ezt látom..szóval ilyen felfogásal nem tudom mit akarsz egy eleve egy lánytól

2022. jún. 5. 15:12
 25/34 A kérdező kommentje:
nem "kabtam" fel a vizet. de miért öltözködjek divatosan? a mai divat b-zis, és én heteró vagyok
2022. jún. 5. 15:47
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akadj fent a részleteken. Öltözködj úgy, ahogy te szeretnél és amiben jól érzed magad, ha te szakadt farmerben és bő fekete pulcsiban érzed jól magad, akkor abba, ha szűk trikóban és rövidgatyában, akkor abba. Lényeg, hogy találd meg a saját stílusod, és adj magadra, azaz ne legyél büdös, ne legyenek koszosak a ruháid stb.
2022. jún. 5. 17:12
 27/34 anonim ***** válasza:
93%
Jelentsétek minél többen...
2022. jún. 5. 19:03
 28/34 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Ha te vagy Quasimodo, akkor nehezen találsz magadnak kiemelkedően csinos lányt, ez van Max. akkor ha ki vagy tömve pénzzel.
2022. jún. 5. 19:27
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnél, akkor hülyeség a pénzeddel csajozni. Ha valaki azért van veled, mert gazdag vagy, akkor sosem szeretett igazából, ami szerintem borzasztó dolog egy hosszútávú kapcsolatban.
2022. jún. 5. 20:46
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig qrvára érdekelne, de feltűnően kerülöd a válaszadást, hogy ugyan milyen jogon vársz el te a saját szintednél fényévekkel jobb partnert? Miért gondolod, hogy neked ez JÁR?

Ahogy mások is kérdezték, ugyan mit tudsz te neki nyújtani 10/1-esként, amit ő egy, a kategóriájában levő 10/10-es pasitól nem kap meg?

2022. jún. 5. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!