Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék barátnőt?
Sajnos az élet kiszúrt velem és rondára teremtett, pedig apám jóképű :(
Már több lányhoz is odamentem suliban, egyszer még konditeremben is, de mindegyik visszautasított némelyik csak annyit mondott, hogy fúj vagy csak nevetett
Kíváncsi vagyok hogy nézel ki.
A konditerembol ítélve; nem hiszem hogy elhízott lennél.
Csak nem jó lányoknal kezdesz beszélgetést.
Átlag magasságú vagyok és a testemmel nincs gond mert sokan mondták, hogy jól nézek ki, de az arcom az nagyon csúnya
Nyilván nem 10-es lányoknál próbálkoztam hanem 5-6-osoknál de ők is visszautasítottak
Hát gyakorin nehezen :D
Komolyra fordítva a szót- próbálkozz olyan lányokkal akik a "ligádban" vannak vagy dolgozz a személyiségeden. Lehetsz akármilyen, ha vicces vagy. (Láttam már mókás párokat)
Mit a pokemon go kijársz a természetbe párokba és egyet majd csak sikerül össze vadászni.
16L
Na jó , erre én is kívàncsi vagyok :D
Hogy csúnya? Arànytalan arc? Egyik szemed kancsal, màsik hàromszor akkora? Pattanàsok? Hegek? Túl kicsi/nagy orr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!