Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/1-es srácként hogy szerezhetnék 10/10-es barátnőt?
"e ha a 10/1 nem csak a kinézeted henem a személyiség + kinézet egyben, "
nyilván kinézetre értettem a 10/1-et. ki az az idióta állat aki a kinézetet és a személyiséget is egyben osztályozza??
most ha azt mondom hogy 10/5-ös vagyok akkor mégis miből mondod meg hogy hanyas a kinézetem és a személyiségem?????? lehet a kinézetem 10-es és a személyiségem 1-es, de fordítva is lehet. a kutya nem fogja ebből kitalálni
1. Miből gondolod, hogy 10/1 vagy? Attól még, hogy vannak bizonyos külső tulajdonságaid, amiket nem szeretsz, és még nem nagyon kaptál dicséreteket a kinézeteddel kapcsolatban, nem jelenti azt, hogy ronda lennél. Eleve mindenkinek más a szép/vonzó/helyes, szóval sose írd le magad számokkal. Na meg ott van az is, hogy még mindig tudsz változtatni magadon: kezdj el sportolni, edzőterembe járni, az egészségednek is jót tesz, na meg izmos is leszel, ami dob a kinézeteden. Emellett legyél ápolt, a rendszeres fogmosás és fürdés mellett ügyelj arra, hogy a hajad se legyen zsíros, és használhatsz parfümöt is, valami férfias illat szintén nagyon vonzó tud lenni. A pattanások nem tartanak örökké, lehet őket kezelni, menj el kozmetikushoz és alakíts ki egy bőrápolási rutint, vagy csak minden nap moss arcot 3x, az is rengeteget segít. Ha sok gyorskaját eszel, akkor csökkents ezek mértékén és egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint egyéb egészséges kajákat, a sportolásban is segít és a pattanások is lehet megszűnnek, ugyanis az, hogy mit eszel, meglátszik a bőrödön is.
A személyiséget illetően - bár nem tudom, hogy arra vonatkozott-e a kérdés, mivel bevallom, az utolsó pár kommentet nem olvastam el - keress új hobbikat, amiken keresztül jobban megismerheted magad, valamint a sikerélmények növelik az önbizalmad. Fejlesztd a kommunikációs képességeid, a kiállásod, gyakorold a szocializálódást az iskolán keresztül. Ha valamilyen mentális problémával küzdesz, akkor pedig keress fel pszichológust.
Összességében, először rakd rendbe az életed és az önbecsülésed. Szeresd magad mindentől függetlenül, ugyanis ha csak egy valakire számíthatsz, az te, saját magad vagy. Építs ki egy pozitívabb gondolkodásmódot magaddal és másokkal szemben is: mostantól nem mondhatod, és lehetőleg ne is gondold, hogy csúnya vagy, mert ez nem igaz! Igazából minden csak fejben dől el. Ha te magabiztos vagy, szereted önmagad és ez látszik is rajtad, akkor az hihetetlenül vonzó tud lenni a lányok számára. Rengeteg pasi van, akinek sokkal szebb barátnője van, mint amire számítanál, úgyhogy neked is simán sikerülhet, csak kitartás kell hozzá. Ez nem egy olyan dolog, amit egyik napról a másikra pikk-pakk elvégzel, a változásnak idő kell, de sosem késő elindulni ezen az úton. Sok sikert!:)
Akkor lesz rá esélyed, ha kicsit érettebb leszel, és elhagyod ezt az infantikis pontozósdit.
Na, meg ha kicsit gyúrsz az önértékeléseden.
169 cm nem egy tragikus magasság, a rinyálásod alapján 160-ra tippeltem volna vagy még kevesebb. A súlyod kevés ehhez, de nem eszméletlenül, edzeni, erősíteni pedig simán tudsz, alacsony emberek ebben előnyben is vannak többnyire. Használd ki, picsogás helyett.
A pattanások ellen pedig lehet tenni, először is menj el kozmetikushoz. Nem, nem ciki, teljesen normális, ha egy férfi is elmegy. Szuper tisztító kezeléseket tudnak végezni és segítenek egy bőrápolási rutin kialakításában is. Ha nem használ, tessék elmenni bőrgyógyászhoz is.
Ha pedig még ezek után is 10/1 vagy, akkor igen, felejtsd el a topmodelleket. Nem értem, miért gondolod, hogy neked jár a saját szintednél klasszisokkal jobb partner.
Egyáltalán ezt a 10-es rangsorolási sémát ki állította össze? Mi szerint? Mi számít 10-esnek, mi számít 4-esnek, 1-esnek?
Én összenyitnám az összes ilyen "kasztot" és az mondom, hogy emberek vannak, illetve olyan van, hogy két embernek van közös dolga itt az életben, így elkerülhetetlen a találkozásuk. De ez semmiféle hiúsági rangsort és fszméregetést nem ismer.
Figyi add lejebb kicsit a szintet, gondolom nm vagy az a nagydumas srác,igaz? Mert egy 10/10es lánynal sajnos csak úgy tudsz úgy érvényesulni..😕
Foglalkoz kicsit a külsődel!
Menj edzeni,sportolni táplálkoz egészségesen amúgy az is jót tesz a bőrnek
Légy hegenikus, legyen jó illatod
Öltözködj divatosan,de érezd jól magad benne!
Vágás magadnak egy f@sz@ hajat,ami tetszik és jól is áll.
És kezdj valamit a pattanásokal,de tényleg egy zsíros miteszeres bőr egyáltalán nem vonzó
Már is 10/7 vagy faszikam 😁
Ennyit kulcsinrol
Ez egy alapszint ha egy normális kinézetű barátnőt akarsz😀☝️
Azt kapsz amit tudsz nyujtani
Foglalkoz kicsit az önismeretel,ismered meg magadat szerez némi önbizalmat és fogad el magadat,vonzalom belülről sugárzik! (Persze a külső is fontos nyilván,adtol lesz jó az összkép )
És igen aki élet vidám,nem szorong (annyit mint az átlag) jól erz magát a bőrében,az érezhető és sokkal jobban erzuk mi is magunkat az ilyen emberek társaságában
Szóval a lányoknal is előnyt élvez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!