Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El fogja hinni, hogy roma vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogja hinni, hogy roma vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy roma srác akivel beszélgetek facebookon, nagyon kedves, értelmes srác amúgy. Megbeszéltük hogy nyáron talizunk, ő jönne ide a városba ahol lakok. Bennem is van roma vér, de nem túl sok. Halványbarna a bőröm, barna hajam van, szeretem a karika fülbevalót, és a virágos szoknyát. Viszont nem beszélünk cigányul a családban, a srác meg olyan komoly cigány családból való hogy beszél úgy is nem csak magyarul. Nem tuok sokat cigányul ezt nem tudom hogy jó néven fogja e venni? Nem vagyok fekete roma se. Mondom ilyen halványbarna hozzá képest a bőröm, de azért fehér sem vagyok, aki eléggé fehér ahhoz én csoki vagyok, értitek.

Nem akarom hogy azt higyje hogy átvertem mert mikor kérdezte romának mondtam magamat, ha van bennem akkor miért is ne? Mit tegyek?

2022. máj. 19. 06:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Egy cigány (nevezzük már a nevén, lexarom a polkorrektet) srác csak örül, ha barátnője nem néz ki annak.
2022. máj. 19. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Miért kellett lepontozni? Hát gáz, amit csinál. Azon pattog, hogy a mulatós, meg a szoknya, fülbevaló, miatt ő cigány. Hát nem ennyiből áll a dolog... Na meg ezek nem hagyományok. Fehér ember vagyok, de a fülkarika, a virágos szoknya, és a mulatós is szokott tetszeni, akkor én most cigány vagyok? Nem hinném. Na meg az is elég gyerekes, hogy ezen agyalsz, hogy el lehet e hinni. Mi van ha nem? Semmi. Vagy elfogad a csávó vagy nem.
2022. máj. 19. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Átvered a srácot, egy hazug kamus kis pitsa vagy, remélem majd jól megaláz a srác ha rájön hogy megvezetted!Amúgy esélyes hogy ez fog történni
2022. máj. 19. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Írd meg neki, hogy milyen ágon vagy roma, hány százalékban.
2022. máj. 20. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!