Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogja hinni, hogy roma vagyok?
Van egy roma srác akivel beszélgetek facebookon, nagyon kedves, értelmes srác amúgy. Megbeszéltük hogy nyáron talizunk, ő jönne ide a városba ahol lakok. Bennem is van roma vér, de nem túl sok. Halványbarna a bőröm, barna hajam van, szeretem a karika fülbevalót, és a virágos szoknyát. Viszont nem beszélünk cigányul a családban, a srác meg olyan komoly cigány családból való hogy beszél úgy is nem csak magyarul. Nem tuok sokat cigányul ezt nem tudom hogy jó néven fogja e venni? Nem vagyok fekete roma se. Mondom ilyen halványbarna hozzá képest a bőröm, de azért fehér sem vagyok, aki eléggé fehér ahhoz én csoki vagyok, értitek.
Nem akarom hogy azt higyje hogy átvertem mert mikor kérdezte romának mondtam magamat, ha van bennem akkor miért is ne? Mit tegyek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!