Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Azt fogja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Azt fogja hinni hogy miatta megyek abba a suliba?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki tetszik és nagy a valószínűsége hogy ő ezt tudja. Ha minden igaz akkor jövőre abba a suliba megyek tovább tanulni ahová az idén ő. És szerintetek ha véletlenül össze futnánk a suliba azt hinné hogy miatta mentem oda?

2021. szept. 5. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenki azért felvételizik, hogy xy ismerősével egy iskolába járhasson, ugyan már, ezt senki nem magyarázná bele.
2021. szept. 5. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz nagyon korlátoltnak vagy defektesnek kell lenni, hogy valaki azt higgye azért áldozná fel valaki a jövőjét és az elképzeléseit, mert tiniként tetszik neki.

Emellett nem írtál olyat hogy lett volna köztetek bármi érdemleges, tehát nagy eséllyel soha nem gondol rád, nemhogy ilyeneken agyalna.

2021. szept. 5. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es

Elég sokszor szemeztünk, de más nem volt. Csak azért kérdeztem mert nem akarom hogy kínos legyen ha találkozunk.

2021. szept. 5. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi benne a kínos?
2021. szept. 5. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Naahhjoo, tökéletesen ugyanez történt velem is, és én is pont ezen gondolkoztam (bár mondjuk a mi esetünkben beszéltünk is)
2021. szept. 7. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Hülyeségnek fogja tartani a gondolatot, ha netán bevillan benne.

Filmekben van ilyen, de az Életben... És ha pici esze van a srácnak, akkor tisztában van vele. Max szerencsés véletlennek könyveli el.

2021. szept. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!