Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
18 éves lány vagyok, kapcsolatok terén teljesen tapasztalatlan ami kissé már zavaró számomra...vagyis hát elvagyok én egyedül is, de azért szeretnék kicsit jobban nyitni ilyen téren is.
Interneten volt már, hogy ismerkedtem/beszélgettem fiúkkal, de azok sosem voltak túl hosszúéletűek és személyes találkozóig nem jutottunk el, így nem lett az egészből semmi.
Személyesen pedig nem igazán szokott erre alkalom lenni és amúgy is nehezen oldódom fel ilyen helyzetekben.
Nem vagyok az a bulizós típus, de eléggé gondolkozom most azon, hogy elmenjek egyre. Bár nem valószínű, hogy pont ott fogok olyan emberekkel megismerkedni akik komoly kapcsolatra vágynak éppen, de ettől függetlenül lehet jót tenne nekem ha eljárnék egy-két ilyen eseményre...nem tudom.
Lehet, hogy nem vagyok elkésve semmivel, de azért szívesen vennék egy-két tanácsot:)

Hát igen, én is pontosan ugyanígy vagyok mint te. Nem is ajánlom a bulikat, főleg ha szintén picit visszahúzódóbb embert szeretnél megismerni.
Ellenben amit tudok ajánlani, az az internetes közösségek. Pl egy discord szerver nagyon jó lehetőség, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedj, pl művészeti vagy csak sima társasági szervereken. Én is egy ilyenen ismertem meg az első barátnőm még régebben.
De itt is igazából fontos, hogy ne fókuszálj a párkeresésre, mert akkor csak a fboyok fognak jelentkezni. Szép lassan kezdj barátkozni másokkal, és akkor adni fogja magát a szituáció

.
Ellenben amit tudok ajánlani, az az internetes közösségek. Pl egy discord szerver nagyon jó lehetőség, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedj, pl művészeti vagy csak sima társasági szervereken

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!