Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érthető ha ez nekem ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető ha ez nekem ennyire rosszul esett?

Figyelt kérdés

Bár már picit kilógok a tinikorból talán (19), szerintem ez a kategória a legideálisabb a kérdés kiírására.

1 hónapja megismerkedtem neten egy lánnyal(másfél évvel fiatalabb nálam), akivel viszonylag közel is lakunk egymáshoz. Egy ideg nagyon jól ment minden, de az elmúlt pár napban nagyon furcsán kezdett viselkedni. 2 hete vetette fel az ötletet, hogy találkozzunk, mert nagyon szimpatikus vagyok neki. Én megörültem persze, egyrészt mert(koromból adódóan ez elég gáz, de ez van sajnos) nekem még nem is volt kapcsolatom, és őt addigra abban a 2 hétben nagyon megszerettem, többször hívásoztunk is. A múlthét nem volt jó egyikünknek sem, így a mostani napot beszéltük meg találkozónak. Reggel mikor felkeltem már egy üzenet fogadott tőle, hogy ne haragudjak de ő ezt nem gondolta komolyan és igazábol nem is érdeklem őt annyira, úgyhogy ne is menjek el a megbeszélt helyre mert nem lesz ott, ezután pedig letiltott. Az egésznapom borzasztó volt emiatt, a programjaimat lemondtam most hétvégén, mert végig a randira készültem és úgy érzem eléggé át lettem verve. Egyik legjobb haverommal beszéltem erről, szerinte túlreagálom és csak "hisztizek", de engem ez nagyon durván lerombolt lelkileg. Alapból leginkább a depresszió miatt nem volt eddig párkapcsolatom, amiből szerencsére fél éve sikerült kigyógyulnom. Amik pedig lettek volna lehetőségeim azokat csúnyán elcsesztem. Tényleg túlreagálom, vagy érthető ha ez nekem ennyire szarul esett?

2022. máj. 15. 23:55
 1/10 anonim válasza:
86%
Érthető.
2022. máj. 16. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Klasszik tini lány szint, ahogy kezelte. Háromból kettő kb ennyire képes, pillanatok alatt dobnak 180as fordulatokat, es megtehetik mert igy is egy falka farok megy utanuk. Evvan. Sajnalom.
2022. máj. 16. 00:37
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Jól jártál, hogy nem jutottál tovább vele. Az interneten elő tudja adni a jó lányt, de az, hogy így viselkedett veled, már felvet egy gondolatot a személyiségéről, nem?
2022. máj. 16. 01:23
 4/10 anonim válasza:
100%
Érthető, persze, de mégis azt mondom, hogy egy ilyen lányért nem kár.
2022. máj. 16. 05:55
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem jobban jártál így, ki tudja hány pasi keféli az ilyent a nőkkel óvatosan kell bánni.

Amúgy meg lehet csak beszart a randitól.

2022. máj. 16. 08:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érthető.
2022. máj. 16. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, hogy bánt.

De sajnos a netes ismerkedés ilyen. Sokan nem őszinték, összevissza beszélnek.

Máskor ne éld bele magad ennyire.

2022. máj. 16. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthető hogy rosszul esett. De ha ilyen a lány akkor jobb is hogy nem lett ebből semmi.
2022. máj. 16. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De még mindig jól jártál. Azt is megtehette volna, hogy nem szól és te meg feleslegesen elmész és vársz rá. Majd lesz jobb is meg más is.
2022. máj. 16. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Még mindíg jobb, hogy találkozó előtt derült ki hogy egy szenny, mint ha már jártatok volna 1 hetet.
2022. máj. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!