Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi fotó. Érthető hogy...

Családi fotó. Érthető hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés

Nos az élősztori az, hogy a nővéremről és a bátyámról külön-külön és együtt is van egy full fotóalbum a baba és kisgyerek korukból. A húgomról négy.

Rólam volt összesen kettő darab fotó kiskoromból. Nem is volt több. Digitalizálni akartam a fotókat, el is hoztam az albumokat, meg azokat is, amiket csak borítékban tartottak.

Nos, a hugomnak adták azt a két darab fotót, mert montázst akart csinálni, ami nem sikerült és ezért kidobta. Az ovis fotóimból egy darab van meg.

Sírva hívtam fel anyát, hogy maradt-e ott fotó rólam, és miután nemleges választ kaptam, és hallotta hogy sírós a hangom, annyival rendezte le, hogy ne hisztizzek.

2015. febr. 9. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy érthető,elég parasztság kidobni másnak a fényképét.
2015. febr. 9. 11:01
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Érthető, hiszen úgy érzed hogy a testvéreidet jobban szeretik és jobban odafigyeltek rájuk. Én biztos elmondtam volna, hogy úgy érzem ők többet számítottak. Gondolom Te vagy a legidősebb, hány éves vagy? Mert a 70-es évek elején még annyira nem volt divata fényképezés és a babanapló, rólam is alig van, de azért akad.
2015. febr. 9. 11:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Bátyám és nővérem van. Én a harmadik gyerek vagyok.
2015. febr. 9. 11:11
 4/15 A kérdező kommentje:
A nővérem 32 a bátyám 29 én 25. A kishúgom 14.
2015. febr. 9. 11:12
 5/15 Költőnő? ***** válasza:
100%
huhh nekem is szarul esett volna... mondjuk a testvéred is jó fej, h csak így kidobta...
2015. febr. 9. 11:21
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Én 28 vagyok, rengeteg kép van rólam, tesóim 46, 38, 39 évesek, róluk is sok van. Érthető, hogy rosszul esik.
2015. febr. 9. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez a dolog nagyjából hajaz a "középső gyerek" szindrómára, amikor a középső gyerek úgy érzi, hogy a szülők kevesebb gondot fordítanak rá, mint a legnagyobbra s a legkisebbre. Az életkorotokból az derül ki, hogy amikor a nővéred és a bátyád megvolt akkor a szüleid boldogok voltak, hogy van két ellenkező nemű gyerekük. Amikor jöttél Te, akkor szintén örültek, de már nem volt nekik újdonság, hogy van egy újabb lányuk. Amikor meg a csaknem 20 év házasság után lett még egy kisgyerek a családban (a húgod), akkor őrá irányult elsősorban a figyelem, mint a legkisebbre. Ne tulajdoníts nagy jelentőséget a Te érzelmeidnek (bár lehet, hogy az átlagosnál érzékenyebb vagy e tekinteten), a szüleid biztosan ugyanúgy szeretnek, mint a töbi gyereküket.
2015. febr. 9. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Érhető hogy rosszul esik. Rólam és a tesóimról kb. pont annyi gyerekkori fotó van. A húgod is jó fej, hogy csak úgy kidobta.
2015. febr. 9. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt érzem én is,csak nem fotóügyben.nővérem 30 bátyám 28 én 23 hugom 15 öcsém 6 éves.

Anyàm nyomatja nővéremet a két gyereke miatt,bátyámnak melót szerzett,hugomat meg öcsémet jólétben neveli.

Én meg le vagyok tojva,semmit nen kapok soha tőle.ha nem hívon fel sem hív hónapokig...pedig minden felnőttkorú gyerek külön él már,én is,mégis csak őket abajgatja,pedig soha nem vesztem vele össze.

2015. febr. 9. 11:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen megértelek, ez nálunk is így van. Első gyerek lábra áll, mindenki elájul, másodiknál csökken a lelkesedés, de azért öröm, nekem már csak annyit mondtak, "ügyi vagy, akkor hozd ide a távkapcsolót". Jó ez persze csak vicc, de mint 3. gyerek, én tényleg ezt érzékeltem. Fele annyi fotó van rólam, mint a tesóimról és én már nem tudtam sok újat mutatni senkinek. Szóval szerintem igazad van, annál is inkább, hogy a tesód se normális, hogy kidobta a fotót. Ezt nem is értem mondjuk, fényképet nem dobunk ki, csak ha elszakad, ráfolyik valami, nagyon rossz minőségű stb.
2015. febr. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!