Családi fotó. Érthető hogy rosszul esik?
Nos az élősztori az, hogy a nővéremről és a bátyámról külön-külön és együtt is van egy full fotóalbum a baba és kisgyerek korukból. A húgomról négy.
Rólam volt összesen kettő darab fotó kiskoromból. Nem is volt több. Digitalizálni akartam a fotókat, el is hoztam az albumokat, meg azokat is, amiket csak borítékban tartottak.
Nos, a hugomnak adták azt a két darab fotót, mert montázst akart csinálni, ami nem sikerült és ezért kidobta. Az ovis fotóimból egy darab van meg.
Sírva hívtam fel anyát, hogy maradt-e ott fotó rólam, és miután nemleges választ kaptam, és hallotta hogy sírós a hangom, annyival rendezte le, hogy ne hisztizzek.
Ugyanezt érzem én is,csak nem fotóügyben.nővérem 30 bátyám 28 én 23 hugom 15 öcsém 6 éves.
Anyàm nyomatja nővéremet a két gyereke miatt,bátyámnak melót szerzett,hugomat meg öcsémet jólétben neveli.
Én meg le vagyok tojva,semmit nen kapok soha tőle.ha nem hívon fel sem hív hónapokig...pedig minden felnőttkorú gyerek külön él már,én is,mégis csak őket abajgatja,pedig soha nem vesztem vele össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!