Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi fotó. Érthető hogy...

Családi fotó. Érthető hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés

Nos az élősztori az, hogy a nővéremről és a bátyámról külön-külön és együtt is van egy full fotóalbum a baba és kisgyerek korukból. A húgomról négy.

Rólam volt összesen kettő darab fotó kiskoromból. Nem is volt több. Digitalizálni akartam a fotókat, el is hoztam az albumokat, meg azokat is, amiket csak borítékban tartottak.

Nos, a hugomnak adták azt a két darab fotót, mert montázst akart csinálni, ami nem sikerült és ezért kidobta. Az ovis fotóimból egy darab van meg.

Sírva hívtam fel anyát, hogy maradt-e ott fotó rólam, és miután nemleges választ kaptam, és hallotta hogy sírós a hangom, annyival rendezte le, hogy ne hisztizzek.

2015. febr. 9. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég fura, nekem is rosszul esne.

De eddig észre sem vetted, hogy rólad nincsenek képek?

Családi eseményeken nem fotózkodtatok? Vagy téged félreállítottak?

2015. febr. 9. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
érthető...rólam sincsenek képek még babakoromról,testvéremről meg van egy millió miközben 8 év van köztünk tehát hamarabb lehetett találni fényképezőt, amikor én születtem...
2015. febr. 9. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincsenek meg a szüleidnek a negatívok? Régen szokás volt eltenni őket, hogy később lehessen előhívatni még belőlük papírképet. Kérdezd meg anyukádat, hátha...
2015. febr. 9. 19:08
 14/15 anonim válasza:
Éthető én is kiakadnék hidd el!
2015. febr. 17. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet hogy rólad nincs annyi fotó?
2015. márc. 20. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!