Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érthető ha ez rosszul esik nekem?

Érthető ha ez rosszul esik nekem?

Figyelt kérdés

Anya karácsonyra kiválasztott egy bizsu fülbevalót amit szeretett volna tőlem megkapni. Sok pici kő volt rajta. Karácsonyra megkapta tőlem a fülbevalót. Ma vette észre, hogy az egyik pici kő hiányzik. Én ezt észre sem vettem, mikor 2 hete vettük a fülbevalót és ő sem. De azért engem tolt le hogy minek vettem selejtes fülbevalót. Meg hogy többet ért volna ha inkább nem veszek semmit. Az is kifejezetten rosszul esett, hogy most engem hibáztat, holott simán lehet, hogy a megvételkor még rajta volt a kő, legalábbis én nem vettem rajta észre semmi defektet. Mindezt úgy teszi, hogy tőle semmilyen karácsonyi ajándékot nem kaptam azzal indokolva hogy majd év közben vesz dolgokat nekem...igen, de a karácsony nem erről szól, hogy augusztusban vesz nekem egy nyakláncot...

19/L

2020. dec. 28. 20:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
99%
Teljesen érthető.. Nem te tehetsz róla hogy nincs rajta valami ami egyébként is jelentéktelen főleg egy fülbevalón..
2020. dec. 28. 20:45
 2/14 A kérdező kommentje:
És ráadásul ő akarta megvetetni, nem én erősködtem, utana meg letol hogy minek vettem meg :D
2020. dec. 28. 20:49
 3/14 anonim ***** válasza:
99%

Érthető.

Anyád viselkedése végképp nem.

2020. dec. 28. 20:53
 4/14 anonim ***** válasza:
99%
Igen, én is melletted állok.
2020. dec. 28. 21:05
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Gáz, nagyon gáz.. Else hiszem hogy felnőtt ember ilyen gyerekesen viselkedhet mint anyukad, ne haragudj de valami tuti nem 100as
2020. dec. 28. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Mindenképpen neked van igazad, anyukád viselkedése kiborító.
2020. dec. 28. 21:47
 7/14 anonim válasza:
98%

mutasd meg neki a válaszokat :D

én is melletted állok.

2020. dec. 28. 22:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében ő választotta ki, mit kér karácsonyra, ő ott volt, amikor vettétek, együtt megnéztétek, és rámutatott, hogy "ezt kérem", nem? Hát akkor ez így nagyon gáz, ahogy viselkedik.
2020. dec. 28. 22:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a számla megvan-e, esletleg megpróbálhatjátok visszavinni, hogy hibás, hátha kicserélik.
2020. dec. 28. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
Egyeltalan nem te vagy a hibás kedves kérdező. Anyukád reagálja túl.
2020. dec. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!