Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki csak szexelni akar és nem normális kapcsolatot?
18 éves hímnemű egyed vagyok, lassan 19, így nem hiszem hogy az lenne hogy "Most lettek tinik el akarják veszíteni a szüzességüket"
Alapjáraton nem vagyok valami sikeres az ismerkedés terén, de sokszor az a kevés ember aki akart volna valamit azért lett általam vissza utasítva mert csak szexelni akart volna, én nem vagyok csak úgy képes lefeküdni akárkivel....Nekem szerelmesnek kell lennem ehhez.
Szóval egyértelműen sikertelen vagy, alig van tapasztalatod, de azért leugatsz mindenkit kollektíven és csakis mások lehetnek a hibásak. Jár a keksz.
Mellesleg ha 18 évesen nem akart volna velem lefeküdni valaki, akinek elvileg egyértelműen tetszettem, biztos én is odébbálltam volna. Miért? Mert a szex szerves része egy kapcsolatnak és azt hinném, hogy nem vagyok vonzó az illetőnek. Nem kell persze az első randin, de 18-19 évesen ne is hónapok meg évek múlva már. Meg egyáltalán mi ez, hogy “szerelmesnek kell lennem”? Hát nem olyannal jártál, akibe az voltál? Ja hogy ha csak összejöttél valakivel csak azért, mert ciki egyedül, akkor ne csodálkozz.
"Ja hogy ha csak összejöttél valakivel csak azért, mert ciki egyedül, akkor ne csodálkozz."
HOL írtam én olyat hogy jártam valakivel?? Nem jártam én senkivel, mindenkinek csak egy éjszakára kellettem volna!
Rövid válasz a kérdésedre:
"Miért mindenki csak szexelni akar és nem normális kapcsolatot?" - Nem mindenki csak szexelni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!