Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom azért nem törődik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azért nem törődik velem, mert dühömben azt mondtam neki, hogy akkor én is szerzek barátokat, ha már neki lehet? Ez nem normális ugye?

Figyelt kérdés

Azért sem szól hozzám, mert nem adom oda neki a jelszómat, pedig tudja, hogy nincsenek barátaim. Nem is gondoltam komolyan, hogy barátkozni fogok másokkal és ezt írtam neki is.

Már párszor ráírtam, hogy beszéljünk, de csak elolvassa az üzeneteket. Hogyan értessem meg vele a dolgokat?

2020. júl. 31. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, ez hülye.
2020. júl. 31. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarja tiltani, hogy barátaid legyenek? Ez beteg. A jelszócserét meg sose értettem, de gondolom betegesen féltékeny lehet a srác. Jobb hagyni az ilyet.
2020. júl. 31. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd
2020. júl. 31. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Először jön a lelki terror ami később transzformálódhat mássá is. Gondolom nem kell ezt részleteznem.
2020. júl. 31. 22:57
 5/6 Geryyke válasza:
100%
Hagyd az ilyet nem kell vele foglalkozni, találsz sokkal jobbat töle 😁😁 nem éri meg, használd ki az életet 😁😁
2020. aug. 1. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, felejtsd el a kapcsolatot, ha már most ilyenkor baj van, később még nagyobb lehet ezzel nagyobb korlátokat szabva számodra. Ha megtiltja, besértődik, mert ismerkedni szeretnél nem normális. Ez a jelszó csere meg mi?! Egy kapcsolatban muszáj hagyni, a másiknak privát, saját életet, főleg ha barátai is vannak. Annál idegesítőbb és bosszantóbb nincs, mikor egy kapcsolat miatt megy tönkre egy nagyon jó barátság.

Ne folytasd a kapvsolatot, ha jót akarsz magadnak, már nost kemény korlátok közé helyez. Vigyázni kell!

Sok sikert a továbbiakhoz!

2020. aug. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!