Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy kene osszeszednem a barati tarsasagamban levo csajt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Honapok ota szeretnek vele osszejonni, de keptelen vagyok elmondani neki, hogy tobbet erzek, mert egyszeruen nem akarom azt, hogyha nemet mond akkor megszakad vele a baratsagom is. Baratnonek akarom, de kozbe meg ugy vagyok vele hogy inkabb maradjon csak barat biztosan, minthogy talan baratno/ utanna semmi a kinossag miatt2022. máj. 7. 02:41
1/7 anonim válasza:
Miért szakadna meg a barátság, ha nemet mondd? A tipikus visszautasító szöveg az, hogy legyünk (esetedben maradjunk) csak barátok. Aztán ki tudja, mi lesz késobb.
De ha nem lépsz, akkor esetleg összejön vele más.
Ha pedig a barátság megszakad, és nem fűz hozzá érdek, akkor ne zavarjon. Egyrészt nem vesztettél semmit, másrészt ő nem volt a barátod, ha egy szerelmi vallomás miatt megszakítja veled a kapcsolatot.
Viszont magabiztosnak kellene lenned, mert a csajok a magabiztos srácokat szeretik.
2/7 anonim válasza:
Vagy vállalod a kockázatot vagy mással jön össze.
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg, ha nem jön össze pár év múlva úgy is megszakad a barátság (vagy, ha nem is teljesen azért jócskán ellaposodik amikor megunod fejben a dolgot), szóval próba szerencs!
4/7 anonim válasza:
Én erre szoktam azt mondani, hogy ez a barátság már tönkrement, hiszen nem tudsz már rá barátként tekinteni. Szerintem próbáld meg, mert ebből a szempontból jól látszik, hogy tényleg nincs mit veszítened.
5/7 anonim válasza:
Ui.: hány csajjal voltam így fiatalon….és most hol is van bármelyik? :D….remélem érthető :)
6/7 anonim válasza:
Amúgy se vagytok és nem is lesztek csak a barátok.
7/7 anonim válasza:
1# teljesen egyetértek veled. Amúgy szerintem a kérdező arra gondolt, hogy inkább csak megváltozik (rossz irányba) a barátságuk, mivel egy vallomás után már egyikőjük sem tud úgy tekinteni a másikra, mint előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!