Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 152cm Fiú/20éves csajoknál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

152cm Fiú/20éves csajoknál lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Alapvetően megvan az egészséges önbizalmam, de valahogy mégis úgygondolom, hogy 152centivel 20 évesen férfiként nem lehet esélyem a lányoknál. Barátkozni tudok velük, szoktam beszélgetni is lányokkal, de ha 1-1 csaj megtetszik akkor nagyon rá tudok stresszelni. Szoktam próbálkozni, mindig kudarcba fullad, szóval úgyhiszem, ez olyan mintha egy szumo bírkózó szeretne hirtelen balletozni, valszeg nem fog menni neki. Semmi mással nincs bajom az életbe, karrier, minden más jólmegy, de nagyon nehezen tudok kezdeményezni, itt az egyetemen van sok lány, de csak egy párral beszélgettem. Szeretnék lazán,odamenni és ismerkedni, de valahogy mégse megy, úgyhiszem, hogy ha nagyon erőlködök, akkor maximum jóba lehetek velük, de férfinek egyik se fog látni, és talán még égő is ezt gondolni magamról, pedig egyébként, sok mindenhez van tehetségem és szórakoztató a társaságom.

2022. máj. 5. 12:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De az a baj 180centivel sem könnyű, ha így még nehezebb akkor ez az insane mód? Ma is lett volna lehetőségem beszélni 1-2 vagy több csajjal, simán dunálhattam volna velük... 3 napja ültem le egy lány mellé és beszéltem vele egy kicsit, annak örülök, de nemtudom, hogy kíváncsi e rám, hogy mennyire lenne nyomulás keresni a társaságát. Bár ma is volt, hogy egyedül volt, de mégis elcsesztem. Facebookon visszajelölt, meg lehet, valszeg nem venné rosszul ha barátoznék vele.
2022. máj. 5. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A magasoknak is az a bajuk, hogy nincs önbizalmuk, ugyan úgy mint neked. Érted egy alavsony, de magabiztos srac előbb csajozik be, mint egy magas szerencsétlen.

A csajra meg írj rá nyugodtan, ha nem próbálkozol akkor nem lesz siker sem.

2022. máj. 5. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak alacsony lanyok is. Pl en. Mindig magas pasim volt. Emiatt mindig feszegtem ha vhova mentunk, mert ugy ereztem, hogy kirohognek masok, vagy nem biztam az illetoben, hogy tenyleg tetszem neki.

En orultem volna egy olyan sracnak, akinek nem a mellkasaig erek.

A gyerekem apja is 182 centi, a gyerekem 11 evesen 1 fejjel magasabb mint en.

A lenyeg, hogy szerintem az alacsonyabb lanyoknal biztos van eselyed.

2022. jún. 2. 01:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Azóta se beszéltem azzal a csajjal, másikkal viszont igen és azt mondta nincs kedve beszélgetni velem. Pedig régebben még bíztatótan közeledett, de csak gondolom azért mert új voltam az egyetemen, ő meg 1 évvel idősebb, de mindegy is. Sajnos nincsenek ilyen oldalak ahol erről lehetne beszélni, nekem meg ki kell adnom magamból, haverok már nem tudnak semmit segíteni. Pszichológusnál még nem voltam, de egyre nehezebb megkűzdenem a negatív gondolatokkal.
2022. nov. 15. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
A cirkuszi törpéknek általában normál magas artistanő a feleségük. Volt is a 90-es évek elején egy ilyen párral interjú. Volt egy közös lányuk is.
2022. nov. 15. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Sétálj a városban ( nem tudom, hol élsz). Több olyan párt fogsz látni, akik közül a lány magasabb, és kézen fogva sétálnak. És több hasonlóan magas lányt fogsz látni, mint te. A lányok tobbségét a személyiség fogja meg. A magabiztosság, pl.
2022. nov. 15. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem 180 centisekkel kell próbálkozni, hanem alacsonyabb lányokkal, stb. Esetleg társkeresőn, ahol eleve megemlíted, hogy ez van, és jó eséllyel jelentkezik egy nagyon alacsony lány, aki szintén nem tudja magát elfogadni ezen a téren.
2022. nov. 16. 10:22
 18/19 NTBS ***** válasza:
Igen lehet. Csak ne görcsölj a magasságodon. Illetve valóban inkább ne az 190 cm+ lányoknál próbálkozz.
2022. nov. 16. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban önbizalmaddal van probléma, a magasság egy adottság, ami miatt nehány nőnél indulsz hátránnyal.

Senki se tökéletes, mindenkinek vannak hibái, valakinek hajával (avagy annak hiányával), másoknak mentális problémái vannak. Amíg saját magad szabotálod a párkeresésben, sose lesz sikered!

Másik dolog, ne két lánynál próbálkozz majd ess depresszióba, hogy senkinek se kellesz... Mi van, ha a harmadik, negyedik, avagy tizedik nőnél leszel befutó? Végeredmény szempontjából számít? Nem, ugyanúgy párkapcsolatod lesz egy olyan nővel, akinél kezdeményeztél és kölcsönös volt a szimpátia. Aki pedig nem téged akar, udvariasan elköszönsz és keresel tovább. Önbizalom, önfejlesztés!

2022. nov. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!