Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretek lányosan öltözni, akkor nem lehet esélyem a csajoknál?
Figyelt kérdés
Abszolút hetero fiú vagyok, de valamiért szeretek nőiesen öltözni, suliban nem így járok, de tudják ismerőseim, hogy ilyen vagyok. A legjobban leggings, topánka, nylonharisnyával szoktam lenni. Vékony alkatú vagyok, kaptam már hideget, meleget. 18 éves vagyok.2015. szept. 2. 14:06
2/9 anonim válasza:
De lehet. Csak olyan lányt kell találni aki úgy fogad el ahogy vagy, és nem ítél el.Milyen fajta cipőket hordasz?
3/9 A kérdező kommentje:
Hát sulin kívül női topánkát, ha pl este sétálok, néha elmegyek benne plázába enni, nézelődni, de van férfi mokaszinom is, azt is hordom magamnál, ha beszólnak vagy rám szállnak, akkor átvetem a férfi fajtát, könnyen átcserélhető.
2015. szept. 2. 14:52
4/9 anonim válasza:
Mifelénk ezt úgy hívják köcsög =)
5/9 anonim válasza:
#4-es szerint népművészeti cserépedény vagy.
6/9 A kérdező kommentje:
Én rengeteg fiús öltözetű köcsögöt ismerek, vagy átlag embert.
2015. szept. 2. 17:27
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán hol találsz te 44-es topánkát?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem 44-es a lábam, van jó méretű, csajoknak is van nagyobb lábai, találnak jót, én is találtam, de mokaszinba is megnéznek, pedig elég sokan hordanak.
2015. szept. 2. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!