Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha rákos az, akit szeretek?
Pénteken mondta el nekem, de csak is azért, mert annyira zokogtam a karjában, hogy lassan mentőt kellett volna hozzám hívni. Rajtam kívül a főnöke tudja még, neki is csak azért mondta el, mert kellett egy konkrét indok, miért akar lelépni a munkahelyéről. Kamionozni szeretne menni, hogy sok pénzt keressen, világot akar látni és ez az egyik ok, hogy nem jövünk össze. A másik, hogy csalódott egy lányban és nem tud bízni senkiben. Mindenki azt hiszi, hogy azért nem jövünk össze, mert nem tetszem neki. A volt barátnője is ezt mondta, közben én belepusztulok abba, hogy agydaganatos és nem tudja, mennyi ideje van hátra. Ráadásul tegnap, hogy beszélgettem a volt barátnőjével ler_ibancozott, mert nekem elmondta a titkot, neki nem... és azt mondta, hogy mindjárt sír, hogy D-nek valami baja van és nem tud róla....és elküldött a jó életbe, amiért nekem két hét ismeretség után elmondta, neki 8 hónap után sem. Azt mondta nekem D,hogy tudja, hogy belepusztulnék abba, hogy haldoklik és inkább nem tesz ki engem ennek. De én vele akarok lenni...
D:
"Látod, pont ezért nem mondom senkinek, mert Te is rögtön hímes tojásként kezelsz, és nem szeretném ezt. Ahogy azt sem, hogy mindenkire ráhozom a szomorúságot."
D:
"Értelek, nyilván nem várnám, hogy ugráljanak a hírtől, én sem tettem, de magamról tudom, hogy nehéz elfogadni. Sőt nem tudom elfogadni ezt a tudatot. Ezért úgy döntöttem, ellene nem tehetek, hát belesűrítem a maradék időbe minden álmom és megcsinálok mindent amit meg akartam tenni. "
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!