Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 17 évesen miért nem kellek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen miért nem kellek senkinek úgy hogy van egy 1 éves kisfiam ?

Figyelt kérdés
Régen sokan írtak nekem, járni akartak velem sokan, de miután megtudtak hogy gyerekem lesz/van azóta szinte senkit sem erdeklek. Mit gondoltok miért nem kellek így senkinek ? Pedig sokak szerint nagyon szép lány vagyok, régen nem volt ilyen gondom sose mindenki odavolt ertem.
2022. ápr. 19. 17:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy manapság alapból nehéz ismerkedni. Én huszonévesen találtam igazi kapcsolatot több év próbálkozás után . Szóval gyerek nélkül is elég nehéz, mivel a férfiak nagyobb része a tinédzser, húszas évei elején gyerekben biztosan nem gondolkodik, házasságban / komoly kapcsolatban megint csak ritkán. ( én legalábbis ezt tapasztaltam). Bár valahogy így is van rendjén . Én azt tudom mondani, pár évet várnod kell még ( gyakorlatilag kiskorú vagy most is ), hogy belépj abba a korosztályba, aki elfogadja azt, hogy rögtön családként kell indulnia. Nem kis felelősség ez, így egy 18 éves fiutól ez nagy elvárás lenne szerintem. Egy huszonéves talán készen áll erre, de ok is inkább tiszta lappal szeretnek kezdeni. Sajnos ez hátrány , lássuk be. Remélem sikerül párt találnod, és kifogod azt a kb 3% ot aki meri ezt vállalni. De szerintem minél több idő telik el, annál több esélyed van .
2022. ápr. 20. 23:48
 22/29 anonim ***** válasza:
21%
21# egy igazi lúzer vagy
2022. ápr. 21. 06:22
 23/29 anonim ***** válasza:
49%
#22 ok :D Őszinte voltam, saját tapasztalattal, nem rossz szándékból írtam. Ha nem tetszik, sajnálom. De azért kifejthetnéd az okát , arra kiváncsi lennék.
2022. ápr. 22. 15:02
 24/29 anonim ***** válasza:
48%
Már miért lenne lúzer? Teljesen igaza van,de ha neked van értelmesebb tanácsod is akkor nyugodtan leírhatnád...
2022. ápr. 24. 05:10
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
24# igen, gyk-n sirni, minthogy elmennel leszolitani valakit
2022. ápr. 29. 13:42
 26/29 anonim ***** válasza:
62%

Most trollkodsz,vagy ennyire hülye vagy? Esetleg csak a szövegértelmezés esik nehezedre?

Nem sírt,leírta a saját tapasztalatait,amik a kérdéshez kapcsolódnak,szóval a mi pampogásunkkal ellentétben hasznos választ adott,nem értem ezzel mi a probléma:D

2022. ápr. 29. 18:59
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, van párom, szóval nem akarok leszólítani senkit :)) Én csak azt írtam le, hogy egyébként sem egyszerű olyat találni, aki kitart az ember mellett. Egy általános helyzettel pl. Én nem akarok rosszat a kérdezőnek, sőt, örülök, ha talál társat . De egy gyermek nagy felelősség, és ehhez fel is kell nőni . Én pl kevés férfit ismerek, aki 18 évesen mer vállalni egy gyermeket. Erről beszéltem . És mindegy, hogy személyes, vagy gazdasági ok. De mondjuk jelenleg Magyarországon melyik 18 éves srac tart ott, hogy rögtön, hogy eltartson egy családot ?

2022. máj. 2. 02:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Mert ahogy az előző partnerednek rögtön szültél, félő, hogy a következővel ugyanezt teszed.
2022. máj. 25. 14:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Kellenél.

De amikor azon kevés embernek sem válaszolsz, akik szívesen ismerkednének veled, akkor mire vársz?

2022. aug. 21. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!