Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen miért nem kellek senkinek úgy hogy van egy 1 éves kisfiam ?
Figyelt kérdés
Régen sokan írtak nekem, járni akartak velem sokan, de miután megtudtak hogy gyerekem lesz/van azóta szinte senkit sem erdeklek. Mit gondoltok miért nem kellek így senkinek ? Pedig sokak szerint nagyon szép lány vagyok, régen nem volt ilyen gondom sose mindenki odavolt ertem.2022. ápr. 19. 17:57
11/29 anonim válasza:
Nekem csak szexkapcsolatra kellenél, vagy barátnak. Vagy egyszerre mind a kettő. :D
Csak most leszek 18 és úgy gondolom hogy még 25 évesen sem fog kelleni nekem gyerek. Nem akarom egy gyerekkel tölteni az időm ilyen fiatalon.
13/29 $$$$$ válasza:
Azért mert egy ennyi idős fiu nem akar összejönni egy gyerekes lánnyal. Én 21 vagyok. Nallam már alapból a 4 ev korkulönbség is kizáró ok lenne. De a gyerek meg főleg. Nem bántasbol mondom de én majd a sajat gyerekemet szeretném nevelni ha egyszer oda jutok😅.Írta mar valaki, hogy 25 év felettieket nem zavarna már ez. De én inkább 30+ ra tenném. Vagy ha valaki már tul van egy vállason és neki is van gyereke.
14/29 anonim válasza:
Olyan könnyű ítélkezni mások felett, igaz?
Mert itt mindenki mélyen vallásos szent, aki csak házasság után szexel, akkor is csak ha gyereket akar, igaz?
A frászt!
Tetszik vagy sem, sokan már 15-16 éves korban élnek nemi életet. Ebből adódóan akár felelőtlenségből, de akár véletlenül is teherbe eshet valaki. (Vagy akár még erőszak által is, de ebbe jobb bele sem gondolni.)
15/29 anonim válasza:
15. Erőszak által? És az esemény utáninak a bevételét hogy erőszakolják rá?
Meg amúgy is 17 évesen hány fiú akarja szerinted más gyerekét nevelni?
16/29 anonim válasza:
Nekem nem azzal lenne a bajom, hogy van már gyereked, hanem az, hogy neked mint mostmár anyuka, elsősorban a gyerekeddel kell/kéne foglalkoznod többet, ami tök érthető meg minden, ne értsen senki félre, viszont gondolj bele abba, hogy vajon egy korodbeli 17-20 éves fiúnak ez így jó? Vajon jó neki, hogy alig tudsz vele foglalkozni a gyerek miatt, alig tudtok együtt lenni, stb?
17/29 anonim válasza:
talán egy 28-30 körüli férfi már jobban elfogadná, de szerintem a te korosztályodból kb esélytélen a kapcsolat :)
18/29 anonim válasza:
Egy normális férfi mire meg tudja h 16 évesen szültel, szo nelkul otthagyna teged 🤣
19/29 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék veled, ha nem zavar, hogy idősebb vagyok kicsit. 28/F :)
20/29 anonim válasza:
Sokan nem akarnak gyereket főleg 17 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!