Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 17 évesen miért nem kellek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen miért nem kellek senkinek úgy hogy van egy 1 éves kisfiam ?

Figyelt kérdés
Régen sokan írtak nekem, járni akartak velem sokan, de miután megtudtak hogy gyerekem lesz/van azóta szinte senkit sem erdeklek. Mit gondoltok miért nem kellek így senkinek ? Pedig sokak szerint nagyon szép lány vagyok, régen nem volt ilyen gondom sose mindenki odavolt ertem.
2022. ápr. 19. 17:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%

Nekem csak szexkapcsolatra kellenél, vagy barátnak. Vagy egyszerre mind a kettő. :D

Csak most leszek 18 és úgy gondolom hogy még 25 évesen sem fog kelleni nekem gyerek. Nem akarom egy gyerekkel tölteni az időm ilyen fiatalon.

2022. ápr. 19. 22:43
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 16 évesen szült..
2022. ápr. 19. 22:45
 13/29 $$$$$ ***** válasza:
32%
Azért mert egy ennyi idős fiu nem akar összejönni egy gyerekes lánnyal. Én 21 vagyok. Nallam már alapból a 4 ev korkulönbség is kizáró ok lenne. De a gyerek meg főleg. Nem bántasbol mondom de én majd a sajat gyerekemet szeretném nevelni ha egyszer oda jutok😅.Írta mar valaki, hogy 25 év felettieket nem zavarna már ez. De én inkább 30+ ra tenném. Vagy ha valaki már tul van egy vállason és neki is van gyereke.
2022. ápr. 20. 01:24
 14/29 anonim ***** válasza:
17%

Olyan könnyű ítélkezni mások felett, igaz?

Mert itt mindenki mélyen vallásos szent, aki csak házasság után szexel, akkor is csak ha gyereket akar, igaz?

A frászt!

Tetszik vagy sem, sokan már 15-16 éves korban élnek nemi életet. Ebből adódóan akár felelőtlenségből, de akár véletlenül is teherbe eshet valaki. (Vagy akár még erőszak által is, de ebbe jobb bele sem gondolni.)

2022. ápr. 20. 04:36
 15/29 anonim válasza:
82%

15. Erőszak által? És az esemény utáninak a bevételét hogy erőszakolják rá?

Meg amúgy is 17 évesen hány fiú akarja szerinted más gyerekét nevelni?

2022. ápr. 20. 04:39
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem azzal lenne a bajom, hogy van már gyereked, hanem az, hogy neked mint mostmár anyuka, elsősorban a gyerekeddel kell/kéne foglalkoznod többet, ami tök érthető meg minden, ne értsen senki félre, viszont gondolj bele abba, hogy vajon egy korodbeli 17-20 éves fiúnak ez így jó? Vajon jó neki, hogy alig tudsz vele foglalkozni a gyerek miatt, alig tudtok együtt lenni, stb?
2022. ápr. 20. 04:48
 17/29 anonim ***** válasza:
33%
talán egy 28-30 körüli férfi már jobban elfogadná, de szerintem a te korosztályodból kb esélytélen a kapcsolat :)
2022. ápr. 20. 09:09
 18/29 anonim ***** válasza:
79%
Egy normális férfi mire meg tudja h 16 évesen szültel, szo nelkul otthagyna teged 🤣
2022. ápr. 20. 09:28
 19/29 anonim ***** válasza:
37%
Én szívesen ismerkednék veled, ha nem zavar, hogy idősebb vagyok kicsit. 28/F :)
2022. ápr. 20. 13:49
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Sokan nem akarnak gyereket főleg 17 évesen.
2022. ápr. 20. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!