Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít, ha egy férfi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít, ha egy férfi nem ért különösen az autókhoz? 20F

Figyelt kérdés
Apum, bátyámék, meg több haverom is autómániások, de engem nem igazán vonzanak sajnos, csak használom őket.
2022. ápr. 14. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít. Kinek ez az érdeklődési köre, kinek az.
2022. ápr. 14. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2022. ápr. 14. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ, milyen lánnyal jössz össze.

Az egyik exem műszaki analfabéta volt. Vagyis nem, fejben nagyon okos volt a műszaki, matematikai dolgokban, de a gyakorlatban egy béna volt, hogy ő hozzáérjen egy autóhoz, vagy értsen egy kicsit hozzájuk elő sem fordulhatott. :D Vicc kategória volt, a kerékcsere sem ment.

Akkor őszinte leszek, nyilván azért voltam vele is, mert akkor épp szerettem, fel se tűnt, hogy alapdolgok nem mennek, mert nem éreztem szülségét.

Férjem viszont már gyakorlatban is egy zseni, bármit megcsinál, háztartástól kezdve gipszkartonozáson át az autószerelésig, de ugyanakkor tudja, mihez nem kellene már nyúlnia és szakembert hívni. Így hogy tudom milyen egy egy ilyen férfi, műszaki analfabétával már sosem jönnék össze.

De ez nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen. Sok házaspár van a baráti körben, talán egy férj ha ért úgy mindenhez mint az enyém.

Persze a te kérdésed csak autókról szólt, talán az ehhez való értésről le tudnék mondani még én is. Bár kétségkívül a családomon belül mindenki a férjemmel megy autót venni. 😂

2022. ápr. 14. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs jogsija, annak is kötelező hogy értsen a kocsihoz? 😑
2022. ápr. 14. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az újabb (nem müemlék) autókat eleve nem lehet otthon szerelgetni, az elektronika nem barkácsolásra készült!
2022. ápr. 14. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem nagyon értek hozzá, csak az alap dolgokat tudom :d meg vezetni, szarok rá ki mit gondol...nem vagyok autó szerelő.
2022. ápr. 14. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít.
2022. ápr. 14. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A többségnek egyáltalán nem számít szerintem, de biztos van akinek ez fontos.
2022. ápr. 14. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a legtöbb csajnak annyi elég, ha tudod hova kell tölteni az index folyadékot, és ha elhozod a kocsit a szervízből nem hagyod magad palira venni, hogy egy váltócsere helyett kettőt fizettetnek ki veled.

Ha lerobbantok valami út mentén, és működésbe tudod hozni a kocsit... Valószínűleg hős leszel. :D

29/F

2022. ápr. 14. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még pozitívum is. Kikészít amikor egy férfi rá van kattanva az autókra.
2022. ápr. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!