Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, ha egy férfi nem ért különösen az autókhoz? 20F

Attól függ, milyen lánnyal jössz össze.
Az egyik exem műszaki analfabéta volt. Vagyis nem, fejben nagyon okos volt a műszaki, matematikai dolgokban, de a gyakorlatban egy béna volt, hogy ő hozzáérjen egy autóhoz, vagy értsen egy kicsit hozzájuk elő sem fordulhatott. :D Vicc kategória volt, a kerékcsere sem ment.
Akkor őszinte leszek, nyilván azért voltam vele is, mert akkor épp szerettem, fel se tűnt, hogy alapdolgok nem mennek, mert nem éreztem szülségét.
Férjem viszont már gyakorlatban is egy zseni, bármit megcsinál, háztartástól kezdve gipszkartonozáson át az autószerelésig, de ugyanakkor tudja, mihez nem kellene már nyúlnia és szakembert hívni. Így hogy tudom milyen egy egy ilyen férfi, műszaki analfabétával már sosem jönnék össze.
De ez nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen. Sok házaspár van a baráti körben, talán egy férj ha ért úgy mindenhez mint az enyém.
Persze a te kérdésed csak autókról szólt, talán az ehhez való értésről le tudnék mondani még én is. Bár kétségkívül a családomon belül mindenki a férjemmel megy autót venni. 😂

Szerintem a legtöbb csajnak annyi elég, ha tudod hova kell tölteni az index folyadékot, és ha elhozod a kocsit a szervízből nem hagyod magad palira venni, hogy egy váltócsere helyett kettőt fizettetnek ki veled.
Ha lerobbantok valami út mentén, és működésbe tudod hozni a kocsit... Valószínűleg hős leszel. :D
29/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!