Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha ráírok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha ráírok a nőkre nagyon kevesen óhajtanak csak válaszolni?

Figyelt kérdés
Ennyire álomvilágban élne mindenki hogy a média teljesen átvette a józan gondolkozásunk felett az uralmat? Mi kell a mostani lányoknak: Jóképű és jómódú férfi, hasonlítson a felkapott focistákra és a híres filmsztárokra nagyjából. Mi kell a férfiaknak: Top modell 10-es kategóriájú nők és belőlük is a híres és jól kinéző. Mi átlagos emberek a társkereső oldalakon ennyire a süllyesztőben lennénk hogy Pl: Én aki már 2 éve fent van rajtuk ennyire nehezen találjon párt rajtuk? Állandóan ráírok a nőkre de annyire nehezükre esik választ adni a kezdeményezésemre hogy már én érzem magam helyettük is rosszul meg kínosan sokszor. Ennyire megváltozott volna rossz irányba a társadalmunk? :(

2022. ápr. 10. 06:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%
#19 Hát esetleg kérj segítséget. Mondjuk megkérdezed mennyi az idő. Aztán mondjuk megdicséred, aztán ha látod, hogy értékeli, kezdj el vele beszélgetni.
2022. ápr. 11. 12:43
 22/31 anonim ***** válasza:
47%

A 10/10-es instagram király kisasszonyok nem ilyen lenéző, unszimpatikus fiúkra buknak.

Te viszont miért rájuk?

Vagy ha nem, akkor ne törődj velük:D

2022. ápr. 11. 12:46
 23/31 anonim ***** válasza:
71%
A nők miért éreznék magukat kínosan? Legfeljebb nem válaszolnak, ha nem ismernek téged.
2022. ápr. 11. 13:15
 24/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem olvastam végig az összes eddigi kommentel, viszont, amit itt leirtal kérdező az erős önbizalomhiányra utal. Azt szerintem kifejtették már páran, hogy a, tarskereso oldalak nem mindenkinek jönnek be, nem azért, mert rosszabb lennél az átlagnál, hanem egyrészt ugye a nagyon sok férfi, kevés nő (rossz a nemek aránya), ki raksz magadról pár képet, de lehet nem vagy fotogén, és nem tudják atadni, hogyan is nézel ki valójában (én az az ember vagyok, aki bár szokott kapni dicséretet a külseje miatt, egyszerűen nem lehet normális képet csinálni rólam, mert nem adja át rendesen a dolgot). Harmadrészt a lányok, mert nagyon sok matchük van, nagyon sok emberrel beszélnek egyszerre.. Egyszer csak belefaradnak, törlik a férfiakat, mert úgy vannak ok is vele egy idő után, hogy a való életben ismerkednek inkább.. A sok match, hogy több emberrel beszélnek, ezért írnak vissza szaggatottan, és ezért tűnhetnek flegmanak. Igazából ennyi, a tarskereso nekem sem jött be, bár én 2 hónap után rá is hagytam, való életben viszont volt pár sikerem. Az, hogy megkerested, és rá írtál szerintem nem gond, veszteni valód nincs...... Arról beszéltél, hogy a nőknek csak a Top10es, pénzes férfiak kellenek......ellentmondásos, mivel ugyanitt, gyakorin, elég sok "normális jól szitualt férfi vagyok, akkor a nőknek miért kellenek inkább a ronda, bunkó férfiak" típusú kérdéssel is találkozok.Szerintem nem ennyire felületesek.

El mondom mit kéne szerintem, próbálj meg élőben ismerkedni, merj oda menni hozzájuk. Lehet flegmanak tűnnek, mert épp zenét hallgatnak, de én már ebből a szitubol is hoztam ki egy randit egyszer. Ez csak a külső, nem biztos, hogy flegma, ők is lehetnek nagyon sokfélék, egészen más dolgok jönnek be nekik. Harapni, lepofozni biztos nem fog egyik sem, ha csak oda mész egy kicsit dumálni velük.

Idővel fejlődni fog az önbizalmad, nekem is nehezen ment.. Én 21 éves vagyok, kB 17 évesen próbáltam legeloszor csajozni, de sokáig nem ment, bármivel próbálkoztam.. Az elmúlt 1 évben viszont 4 barátnő, és több ismerősömnek bejottem rajtuk kívül ebben az időben.. Nem is értettem mi ez a változás.. Talán a rutin, na meg a kommunikációt, retorikát nagyon jól lehet fejleszti,a külsődre is lehetsz nagy hatással, edzés + higiénia. Ha van kérdésed írj privit, amiket írtál azokon én is keresztül mentem már.

2022. ápr. 14. 13:22
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező! Az élettapasztalatod teljesen reális.

Ráillik a "társkereső" "nők" 90 %-ára. Akik:

- szellemileg ~11 éves szintjén ragadtak le: bruncs/travel/fesön/vájn..

- legtöbbször süketnémák, ez az egyik oka, hogy nem válaszolnak

- nagy számban analfabéták, ez a másik oka, hogy nem válaszolnak

Próbálj valahogyan ügyesebben szűrni. Koncentrálj a 10%-ra. Keresd a klasszikus értékeket és az intellektust. Annak jelét, hogy nem próbababa, hanem gondolkodó érző lény.

Jó, lehet nincs 10%, de a Tinderen sajnos ez a kinálat.

2022. máj. 2. 10:25
 26/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom válaszoló hogy le lettél pontozva pedig amit leírtál az elgondolkoztató.
2022. máj. 2. 15:36
 27/31 anonim ***** válasza:
64%
Inkább az az elgondolkodtató, hogy miért mindig a nőket kell hibáztatni mindenért?
2022. máj. 2. 16:21
 28/31 anonim ***** válasza:
92%

27 igazad van, a másik véglet is többnyire "gáz". Olyanokat mesélnek, hogy szobában napszemüveges félpucér srácok keresnek párt meg mindenkinél előkerül egy hal. Gondolom valami horgászós..

A %-ok ugyan úgy értendők szerintem a férfiaknál is.

Csakhogy!

A nő választ. És, ha a nő megelégszik melós/merdzsós utánuk füttyentős egysejtűek 100-asával érkező kedvelésével, akkor szerintem mindenk ivalahol hibázik.

2022. máj. 2. 21:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves Kérdező, én 18 éves lány vagyok, és van egy ismerősöm, aki pont úgy beszél, mint te.

Szerintem az a baj, hogy össze-vissza áskálsz, hogy legyen valakid. Nem konkrét emberre vágysz, csak arra, hogy valaki szeressen. Mindegy már, hogy ki, csak valaki legyen. Nem? Javíts ki, ha rosszul mondom, nem tudhatom, mert nem ismerlek.

Először találd meg magad. Szerintem ne így gondolkozz, hogy mindenképp akarod, hogy "nőd" legyen. (Egyébként ez a megnevezés is sokat elárul.) Szocializálódj, ismerkedj, barátkozz, de ne flörtölj azonnal.

Az ismerősöm, akihez hasonlítottalak, 20 éves, néha beszélünk, és folyton félreérthető jeleket küld - amit én nem viszonzok, mert nem nézek úgy rá -, aztán tagadja, aztán kiönti a lelkét, hogy szeretne már felmutatni egy kapcsolatot, bizonyítani akar magának, hogy ő is tud szerezni magának egy lányt.

Ez nem erről szól.

2022. jún. 19. 13:27
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok, a lényeget kihagytam: ne keress, csak nézelődj, várj türelmesen. Amikor készen állsz rá, eljön az a valaki.
2022. jún. 19. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!