Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha ráírok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha ráírok a nőkre nagyon kevesen óhajtanak csak válaszolni?

Figyelt kérdés
Ennyire álomvilágban élne mindenki hogy a média teljesen átvette a józan gondolkozásunk felett az uralmat? Mi kell a mostani lányoknak: Jóképű és jómódú férfi, hasonlítson a felkapott focistákra és a híres filmsztárokra nagyjából. Mi kell a férfiaknak: Top modell 10-es kategóriájú nők és belőlük is a híres és jól kinéző. Mi átlagos emberek a társkereső oldalakon ennyire a süllyesztőben lennénk hogy Pl: Én aki már 2 éve fent van rajtuk ennyire nehezen találjon párt rajtuk? Állandóan ráírok a nőkre de annyire nehezükre esik választ adni a kezdeményezésemre hogy már én érzem magam helyettük is rosszul meg kínosan sokszor. Ennyire megváltozott volna rossz irányba a társadalmunk? :(

2022. ápr. 10. 06:09
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azt még leírom aztán kommentelhettek ti is hogy én vagyok a lenéző de a 10/10-es instagram király kisasszonyok sokkal lenézőbbek egy átlagosan kinéző fiúnál. Ők sokkal lenézőebbek tudnak lenni mint például én. Meg eleve én 170 cm magas vagyok én általában felszoktam nézni az emberekre és nem le hogy lenéző legyek. :D :D
2022. ápr. 10. 09:50
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
Akkor keress normális lányt ne insta libáknál próbálkozz.
2022. ápr. 10. 10:49
 13/31 anonim ***** válasza:
94%

"csak élőben kellene ismerkednem nem interneten!"

Meg is adtad magadnak a választ;)

2022. ápr. 10. 10:56
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Az a helyzet, hogy ezek a társkeresők nem a legjobbak társkeresésre, hiába ez lenne a céljuk. Eleve kevesen vannak fent valójában ismerkedés, hosszútávú kapcsolat keresése céljából, ezt lányként mondom. Persze vannak kivételek, de elég kevés. Szerintem nagyobb sikereid lennének élőben, valószínűleg akkor sem elsőre, és lehet, hogy még jópáran el fognak utasítani, de ez ellen nem tehetsz semmit. Viszont arra fogadni mernék, hogy ha össze kéne vetni, hogy 2 év netes társkeresés és 2 év élőben való próbálkozás közül melyik az eredményesebb, akkor mindenképp a személyes ismerkedés lenne a hatékonyabb út, hiába kell hozzá több bátorság.
2022. ápr. 10. 11:02
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
ha konkretan senki nem hajlando veled ismerkedni, akkor igen is veled van a problema, nem mindenki massal
2022. ápr. 10. 11:25
 16/31 A kérdező kommentje:
Normális válaszadóknak minden tiszteletem, de a trollok inkább ne írjanak semmit ha nem tudnak. Az viszont tényleg érdekes ha 2 év f.skeresőn történő ismerkedést és a való életben történő ismerkedést kellene összehasonlítanom. Utóbbinak köszönhetően már lehet nem kérdéseket írogatnék ki amire a sok troll csak annyit írna hogy: veled van a baj, frusztrált vagy, egoista és még ráadásul incel is!
2022. ápr. 10. 13:50
 17/31 anonim ***** válasza:
97%
Azért, mert a társkeresőn több férfi van fent, mint nő. A nők így tudnak válogatni a férfiaknál, így lehet, hogy nem Téged választott egyikse.
2022. ápr. 10. 16:25
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alapból nem jön be ez a netes ismerkedés. Aláírom volt így barátom, de mindig rájöttem, hogy ez nekem nehezen működik. Inkább eljárok. Mostani barátomat egy farsangi programról ismerem, ahol segítők voltunk mind a ketten.
2022. ápr. 10. 16:26
 19/31 A kérdező kommentje:
Nekem is élőben kellene valahogyan ismerkednem, de buszmegállóban hogyan szólítsam meg a nőket, buszon se tudok beszélgetni mert mindegyik telefont nyomkod meg zenéthallgat, esetleg még bulikban.
2022. ápr. 10. 17:51
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

"Mi kell a mostani lányoknak: Jóképű és jómódú férfi, hasonlítson a felkapott focistákra és a híres filmsztárokra nagyjából." - Egyik se vagyok, mégis van barátnőm.

"Mi kell a férfiaknak: Top modell 10-es kategóriájú nők és belőlük is a híres és jól kinéző." - Nem, a barátnőm nem ilyen lány.

19F

2022. ápr. 10. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!