Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha ráírok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha ráírok a nőkre nagyon kevesen óhajtanak csak válaszolni?

Figyelt kérdés
Ennyire álomvilágban élne mindenki hogy a média teljesen átvette a józan gondolkozásunk felett az uralmat? Mi kell a mostani lányoknak: Jóképű és jómódú férfi, hasonlítson a felkapott focistákra és a híres filmsztárokra nagyjából. Mi kell a férfiaknak: Top modell 10-es kategóriájú nők és belőlük is a híres és jól kinéző. Mi átlagos emberek a társkereső oldalakon ennyire a süllyesztőben lennénk hogy Pl: Én aki már 2 éve fent van rajtuk ennyire nehezen találjon párt rajtuk? Állandóan ráírok a nőkre de annyire nehezükre esik választ adni a kezdeményezésemre hogy már én érzem magam helyettük is rosszul meg kínosan sokszor. Ennyire megváltozott volna rossz irányba a társadalmunk? :(

2022. ápr. 10. 06:09
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%
A monológodból ítélve: talán azért, mert senkinek nincs kedve egy frusztrált, ugyanakkor beképzelt, téveszmés alakkal ismerkedni.
2022. ápr. 10. 06:31
 2/31 A kérdező kommentje:
Kicsikét durván fogalmaztam de akik ismernek azt mondják jólelkű ember vagyok.
2022. ápr. 10. 06:37
 3/31 A kérdező kommentje:

Ha a beképzelt és egoista emberekről beszélünk akkor ajánlanám figyelmedbe Kovács téglatörő Dánielt és videóit!

https://www.youtube.com/channel/UCnotFHtiZANs9BT_cTuWn2g

Ő róla beszélek. Nézzél meg pár videót róla és ha gondolod linkelek párat.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=neFTlV8wrQ0

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha én szerinted egy beképzelt egoista ember vagyok akinek soha nem lesz barátnője mivel frusztrált és téveszmékkel teli akkor az imént küldött emberről kérnék szépen egy hosszú és igazságteljes véleményt. Ilyen videók után ha neki lett barátnője akkor nekem is lehet simán csak élőben kellene ismerkednem nem interneten! Ez az ember sem szerintem társkeresőn ismerkedett hanem Budapest utcáin. Lehet kicsit rámenősebbnek kellene lennem meg bátrabbnak és lenne nőm.

2022. ápr. 10. 07:06
 4/31 anonim ***** válasza:
95%

A nő még mindig nem jár. Azért tenni is kell.

Ha 2 év után se megy a netes ismerkedés fogadd el, hogy neked nem ez válik be. Az internet csak egy hely a sok közül.

Ha nem tudsz úszni nem a víz a hülye.

2022. ápr. 10. 07:44
 5/31 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy NORMÁLIS nö nem akar egy ilyen alakkal ismerkedni, aki ennyire negatív, és lenézö a nökkel szemben!
2022. ápr. 10. 08:09
 6/31 anonim ***** válasza:
86%
Azért ezeken az ismerkedős oldalakon 9:1 arányban van férfi:nő. A nők mindenkivel matchelnek, és mindenki beszélni akar velük, mert punci. Ismerkedj élőben, ahol nem a 18. számú partner vagy aznapra.
2022. ápr. 10. 08:10
 7/31 anonim válasza:
83%
hat egy ilyen "ferfivel" mint te,senki nem akarna ismerkedni xD. nagyon gaz amit csinalsz,csajozni akarnal (szerintem),de lenezed oket
2022. ápr. 10. 08:34
 8/31 anonim ***** válasza:
39%

Ezekre a lányokra naponta minimum 10 pasi ír rájuk. Megtehetik, hogy válogatnak és ha csak egy olyan rájuk ír, akinek tökéletes a teste, egzisztenciális háttere stb., akkor őt fogják választani, mert megtehetik. Ha te is hasonló helyzetben lennél, hogy naponta 10 csaj ír rád, te is válogatnál.

Szóval a konklúzió, hogy ha nem vagy fitness modell és nem csak öltönyös és szörföző képek vannak fenn rólad, akkor nincs értelme az internetes társkeresésnek.

2022. ápr. 10. 09:41
 9/31 A kérdező kommentje:
8 válasznak a fele mind az hogy jaj ilyen alakkal nem akar egy sem ismerkedni. :D Mintha csak én velem lenne a baj a másik féllel nem. Kérdést meg direkt ilyen kissé provokatív hangnemben tettem fel, látom volt hatása. :D Amúgy meg tényleg a nők 100 levelet kapnak mi pasik 100 nyitás után csoda ha 3 vagy 5 válasz reakciót kapunk! Társkereső oldalakon fent levő egó tuning és instagramoldal reklámozó nők meg is érdemlik ezt a fajta stílust de vannak normális nők is akikkel tudok én normálisan nem lenézően kommunikálni ám! ;)
2022. ápr. 10. 09:45
 10/31 A kérdező kommentje:
Kovács téglatörő Dániel szerintem sokkal lenézőebb én nálam vagy csak szimplán jó színész hogy a "boxolok puha (k.csög öklűek) és gyengét ütnek". Ha valami lenézés akkor ez az. Remélem videót nem kell linkelnem hogy elhigyjétek!
2022. ápr. 10. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!