Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik csajt kéne válasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csajt kéne válasszam?

Figyelt kérdés

Kicsit nehéz helyzetben vagyok. Van egy csaj, nevezzük Annának, aki éveken át bejött nekem. Még gimi elején kavartunk egy kicsit, de elbasztam, és azóta nem nagyon szólt hozzám (nem vállaltam fel a barátaim előtt, mert béna voltam, rejtegettem, hogy ismerjük egymást, meg gúnyolódtam rajta). Ő egy kicsit csöndesebb lány, kell idő, amíg feloldódik, de aztán nagyon vicces. Meg elég szép is. Nemrég békültem ki vele, mert egy kocsmázásnál összefutottunk, és meg tudtuk dumálni a dolgokat. Úgy érzem még mindig kedvel valamennyire, de biztosra nem tudom, mert elég visszahúzódó, meg nem bízik bennem 100 százalékosan, úgyhogy kábé soha nem ír rám, de ha én igen, elég jókat dumálunk.

A másik csajt hívjuk Zsófinak. Zsófit olyan két hónapja ismertem meg, a baráti társaságunk tagja lett, mert az egyik csaj húga a barátnője. Vagyis a két csaj együtt van, már vagy egy éve járnak, előtte barátok voltak. Zsófi nagyon nyitott, bárkivel összehaverkodik, többek között velem is, mi egy kicsit közelebb kerültünk, mint ő másokkal. A barátnője épp valami tanulmányúton van, nem jön haza még pár hónapig, ami miatt kicsit szomorú. Na vele elég hamar nagyon jó haveri viszonyba kerültem, egyszer elmentem vele közmunkaórázni, és iszonyú nagy arc. Ilyen tűzről pattant menyecske kategória xdd. Tele van élettel, amit nagyon imádok, és hát kezd ő is bejönni. De ez most jóval intenzívebb, tekintve, hogy friss, nem úgy, mint az Annás dolog, ami már vagy négy éve tart. Azt nem tudom, hogy én is bejövök-e neki, de kábé folyamatosan chatelünk, vele nem kell találgassak, mint Annánál, hogy bír-e vagy sem. Csak nem merek rányomulni a barátnője miatt, viszont az érzéseim meg erősödnek.

Mit csináljak szerintetek?

19 fiú

2022. ápr. 9. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki kapcsolatban van, azt békén hagyjuk.

Lehet, nem is bi.

2022. ápr. 9. 18:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy bi. Meg akkor minek írogat nekem minden nap?
2022. ápr. 9. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
És ha nem volt még pasival, te meg csak egy kipróbálásra kellesz neki?
2022. ápr. 9. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a barátjának tekint. Ha én folyamatosan irogatok egy barátnőmnek akkor leszbi vagyok?
2022. ápr. 9. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:
az nem érdekel, hogy mennyi időre akar, csak hogy rányomulhatok e vagy sem. mert a folyamatos dumálás biztatás, nem? meg most itt sincs a barátnője, lehet amúgy is szakítanának a táv miatt
2022. ápr. 9. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyni kell aki kapcsolatban van. Akit Annának neveztél el, javaslom, hogy beszélj az érzéseidről vele és meg bántad amit csináltál Vele.
2022. ápr. 9. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennél biztos többet érdemel mindkettő.
2022. ápr. 9. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig te már tudod a választ, és Zsófis lányt akarod.

Hogy miért?

Mert végig akik azt írták hogy az olyat aki kapcsolatban van hagyd inkább, cáfoltad.

És azt írtad hogy nem érdekel hogy mennyi ideig tartana, meg hogy lehet a barátnőjével szakítani fog.

Hát mi ez kérem szépen ha nem egy válasz saját magadnak?

2022. ápr. 9. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Annát válaszd nem hiába békültél ki vele.

A másik a zsófi pedig csak barátnak tekint rád egy "legjobb barátnak".

2022. ápr. 11. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!