Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha rám mosolyog egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha rám mosolyog egy lány az azt jelenti, hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés
Csak mert legutobb voltam buliban. Es a tarsasagunkbol egy csaj tini 16-18 ev koruli mindig mosolygott ram. Amikor bemutatkoztunk meg fogas mosoly is elcsattant az o es en reszemrol is. Azonban akkor nem tudtam vele sokat beszelni mert mas dolgunk volt mind2-önknek. De többszor is rám mosolygott meg úgy éreztem volt közöttünk szimpátia. Azonban amikor rá írtam olyat írt vissza, hogy nem akar tőlem semmit. Akkor ez lehet, hogy azt jelenti nem is tetszem neki. Csak a kis alkohol miatt látott szépnek. Illetve olyan is szokott lenni, hogy random lányok is ezt csinálják pl egy nagyon szép pultos 23 év körüli csaj. A Balatonnál nappal. Ettem egy jó hot dogot és akkor. :D Legutobb egy másik csaj is volt buliban akinek az elsőséget akartam csak megadni azonban ő mondta, hogy menjek és szintén rám mosolygott. Ezt csak azért szeretném tudni. Mert eredetileg nem nagyon szoktak szemezni velem a lányok. És már utasított vissza a külsőm miatt olyan is akit pedig ismertem. És kedveltük egymást. De megmondta, hogy nem nézek ki jól ezért nem kellek. Tehát nem vagyok helyes sajnos, sőt megmerem kockáztatni, hogy inkább rosszul nézek ki tehát csúnya vagyok. Akkor biztos nem azért mosolyogtak rám. Csak mert olyan a természetük.

2022. márc. 25. 19:55
 1/6 anonim válasza:
100%
Ó milyen kisz romantikusz történet.
2022. márc. 25. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
megválaszoltad a saját magad kérdését
2022. márc. 25. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor azt jelenti vagy csúnya vagyok? Lányok válasza jobban érdekelne.
2022. márc. 25. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Azonban amikor rá írtam olyat írt vissza, hogy nem akar tőlem semmit." - Nem hiszem, hogy hazudott.
2022. márc. 25. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki kedves vagy mosolyog az nem mindig azt jelenti hogy tetszel a lánynak.

Nyilván, kicsit fura lenne gorombán megköszönni miután előre akartad engedni.

Szerintem nem érdemes a mosolyra annyira hagyatkozni. Én is mindig mosolygok automatikusan szinte mindenkire ha egy adott helyzet van.

A szemezèsre próbálj figyelni, az többet jelenthet mindig mint pár mosoly.

Ami a külsőt illeti, ez relatív hogy kinek mi a helyes vagy csúnya.

Légy magabiztos mert az néha felér egy "vonzerővel" is:)

20/l

2022. márc. 25. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szerintem az adott helyszín és esemény miatt mosolyogtak rád a lányok és gondolom nem csak ők hanem a férfiak is. Buliban nyilván nem sírni fognak az emberek hanem mosolyogni és nyilván vannak olyan emberek akik szinte mindig boldogok mert olyan élethelyzetben vannak. Én általában komoly tekintettel szoktam mindig nézni de nem azt jelenti hogy soha nem mosolyognék. Amikor legutóbb bulizni voltam akkor is mosolyogtam végig meg folyamatosan táncoltam. Velem egyszer tavaly volt olyan hogy 2 lány jött velem szemben a járdán és az egyik feltűnően bámult, ameddig el nem haladtam mellettük, utána visszanéztem rájuk és ő nem nézett vissza rám. Először sokat gondoltam rá az utóbbi időben gondolkoztam el rajta hogy miért bámulhatott. Akkoriban még utcán is kellett maszkot viselni és rajtam volt nem tudom mit bámulhatott nagyon rajtam biztos a szemeimet mert azt többen is mondták hogy szépek.
2022. márc. 28. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!