Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem volt még soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még soha kapcsolatom? 16l

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy kifejezetten szép vagyok, jól is öltözködöm, kedves vagyok, szoktam eljárni is, nem ülök otthon, viszont még nem volt kapcsolatom. Mi lehet az oka? Sokaknak ilyenkorra már van kapcsolata, vagy még korábban is.

Mások is vannak így, mint én? Fiúk, lányok közül?

2022. márc. 24. 16:37
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Én 16 évesen ugyanilyen voltam. Nagyon sokat szorongtam azért, mert nem volt még párkapcsolatom. Úgy éreztem, "nem kellek senkinek". Mindig másokkal hasonlítgattam össze magam, persze mindenki másnak már 14-15 évesen sikerült valami, legalábbis én így gondoltam. :'D

Én is kértem a tanácsokat, mindenki csak az mondta, hogy ne aggódjak, még fiatal vagyok. Én persze ugyanúgy aggódtam, azt hittem velem van a gond.

A fiúk tinikorban furák. Általában a kihívóbb, nagyobb szájú lányok azok, akik a leggyorsabban "elkelnek", mert ők jobban imponálnak a srácoknak. A visszahúzódóbb fiúknak tetszhenek a szerényebb lányok is, de kamaszkorban ők valószínűleg nem mernek lépni. Ez sajnos ilyen. Nem egyszerű az ismerkedés tiniként.

Hidd el viszont, hogy semmiről nem maradsz le! Ahogy idősödsz, annál inkább felkeltem a pár évvel idősebbek figyelmét, akik mernek majd nálad kezdeményezni. :)

Nekem, bár 17 évesen lett egy hosszú kapcsolatom, 21 éves koromig kellett várnom, amíg olyan párt találtam, aki tényleg megbecsül és komolyak a szándékai velem. Ennyi idősnek kellett lennem ahhoz is, hogy tudjam mit várok el a másiktól és ne nézzek el minden hülyeséget, csak mert szerelmes vagyok. Az a gond, hogy a 16 éves énem még nem tudta, hogy minden ilyen jól kialakul. Ha tudtam volna, talán nem izgulok annyit!

2022. márc. 25. 06:27
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha kínosnak érzed, az itteni privátok egyikével legalább menj el szexelni. Akkor rájössz, hogy mennyire nem is hiányzott még ez neked ..
2022. márc. 25. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Hát, most a hülye covid is megnehezítette ezt, de 16 évesen még ne izgulj ezen! Persze ilyenkor nekem is ez volt a legfontosabb kérdés az életemben, ez természetes, de ne izgulj, össze fog az jönni.

Ha tetszik valaki, egy kis mosolyt küldhetsz neki, vagy megkérdezheted, hogy hogy van, rég láttad, vagy mondhatod, hogy hétvégénként úgy unod magad, nincs valami ötlete, hogy mit csinálj, hová menj? Ha van agya, akkor leesik neki és elhív valahová.

Vannak olyan szép lányok, akiknek viselkedése olyan visszafogott, hogy a legtöbb srác nem mer náluk próbálkozni. Lehet, kicsit te is ilyen vagy? Kicsit mosolyogni szabad, ha valaki szimpatikus! Kis jelet adni, hogy a fiú jöhet!

Én 24 éves koromig egyedül voltam, borzalmas volt.

49f

2022. márc. 25. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
Szia én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Csak fiú vagyok. És már 19 éves és még mindig nem volt sajnos senkim. 😕 Szóval nem lenne kedved beszélgetni? 😊
2022. márc. 26. 00:36
 15/17 anonim válasza:
100%

20 éves vagyok (lány) és sosem volt még kapcsolatom.

Persze annyi idősen, mint most te vagy, engem is zavart kicsit, de így utólag visszanézve, igazából nem igazán érdekel. Ezt erőltetni nem nagyon lehet szerintem.

Én személy szerint örülök, hogy semmi nem vonta el a figyelmemet a suliról, nekem az fontosabb volt és még most is az, minthogy pasik után rohangásszak.

De ez csak az én véleményem.

2022. márc. 26. 08:32
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Lehet ezt "erőltetni", mondjuk úgy, hogy ismerkedik az ember :D
2022. márc. 26. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is 17 éves kor után kezdtem.

Igaz én régen voltam ennyi 38f

2022. márc. 30. 07:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!