Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves srác vagyok kilencedik osztályba járok. Lassan itt az ideje, hogy barátnőt szerezzek. Több probléma is van ezzel.(?)
1. probléma: Van 1 kis felesleg rajtam. De tényleg egy kicsi (177cm magas vagyok és 80 kiló). Engem nem zavar mivel járok sportolni 1 éve. Nem vagyok 1 izom pacsirta de, hogy lusta vagy gyenge se vagyok az is biztos. Meg a testalkatomhoz,,illően" és ,,divatosan" öltözök"(Pl.: márkás pulcsik, szakadt farmer, márkás cipő. Sőt még a táskám is márkás)
2. probléma: Gépészeti szakra járok szóval persze, hogy nincs csaj az osztályban. Szóval a következő ismeretségi hely maga az egész iskola. Ki tudja, hogy a lánynak van e pasija aztán lehet, hogy szól a pasijának és ebből bonyodalom lenne. De lehet, hogy nincs is. Viszont nem látom annyi idő alatt, hogy a szünetben elmegyek épp mellette a folyosón. Szóval az iskola is kilőve. Talán bulizó hely? De benne van a szóban, hogy az emberek bulizni járnak oda. 1ébkéntse szeretek party helyekre járni. (Talán a közösségi média?) :D
:D
Vicces ember vagy :D
Köszönöm, minden tanácsot. Átgondolom és igyekszem a ,,legjobban" cslekedni.
12 válaszoló
Igazábol hagynám de mi az hogy sárga lapos vagyok? na az eléggé meglepett és felidegesített. Mondjuk a magyarázatomban látszott, hogy nyugodtan írtam.
Késöbb kiderült, hogy viccnek szánta...
Buta vagy sajnos és kész. Olyan orbitális f*szságokat írtál, ha tetszik egy lány vagy írj rá vagy menj oda hozzá, ha van palija és te arról nem tudsz majd elmondja, ha tudod hogy van akkor ne kezdj ki vele. Amúgy meg ebben a korban a sulin a neten és kocsmákon, bulikon kívül hol akarsz ismerkedni
?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!