Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyetemi szakomon alig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemi szakomon alig vannak fiúk, hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Az egyetemen a hallgatók 95%-a lány. Akik ott tanulnak fiúk viszont nem biztos, hogy az eseteim, nagyon kevés közül van választék. Az az 1-2 fiú akivel van együtt oram, egyszerűen nem érzem velük az összhangot, nem találom őket vonzónak, mint férfi. Persze kicsi is a valószínűsége, hogy 3-bol az egyik lesz a párom.

Bulikba már nem szeretek járni, 1 év alatt meguntam az állandó ejszakazast, meg volt a bulis korszakom de ott amúgy sem azért jöttek oda hozzam a férfiak, hogy megismerjék a személyiségem. Szóval ez a lehetőség is kilőve.

Szerintetek hol kene ismerkednem? Tarskeresőn nem szeretnék.

2022. márc. 17. 23:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%
Milyen szak?
2022. márc. 19. 09:54
 22/26 anonim ***** válasza:
94%

Én is ezzel a problémával küzdöttem az egyetemen, csak én srác vagyok.

A hallgatók 90+%-a fiú volt, az egyetemi bulik meg eleve nem is vonzottak, aztán persze bejött a covid is...

Most végeztem az egyetemmel, jobb híján társasestekre, túrákra, táncra stb próbálok eljárkálni.

Mivel kifejezetten nem szeretnél neten ismerkedni (amit megértek), ezért csak sok sikert és kitartást kívánok. :)

21F

2022. márc. 19. 09:59
 23/26 anonim ***** válasza:
85%
Milyen szakon vagy? Probáltál más szakrol ismerkedni?
2022. márc. 19. 14:05
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten laksz?
2022. márc. 19. 14:28
 25/26 anonim ***** válasza:
63%
Milyen szakra jársz?
2022. márc. 19. 14:39
 26/26 anonim ***** válasza:
35%

Milyen magas vagy? Hol laksz? Én is hasonló helyzetben vagyok, csak fiúként, ha gondolod írj privátot.

25/F

2022. márc. 19. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!