Hogyan ismerkedjek egyetemen egy lánnyal baráti célból?
Nemrég kezdtem az egyetemet, és sajnos egyelőre senkit sem ismerek a társaságban. Koronahelyzet miatt elég bonyolultan van megoldva a tanév, kötelező maszkviselés illetve távolságtartás, személyes óránk is alig van, gyakran csoportbontásban, ezért több kérdés is megfogalmazódott bennem, amit csak másik csoportban lévő elsőéves hallgatótársaim tudnának megválaszolni, ezért facebookon szeretném felvenni a kapcsolatot valamelyikükkel, és így hosszabb távú ismertség kiaalakítására is törekednék, mivel azért jó ha meg lehet beszélni az egyetemi dolgokat valakivel. Volt már bemutatkozás is, így pár nevet megjegyeztem, a többség viszont lány, és nem szeretném hogy ha bejelölém egyiküket facebookon azt hinné hogy nyomulni akarok, ezért mondjuk vissza se jelölne és év végéig úgy nézne rám hogy "az a random srác azt hitte bepóbálkozhat nálam fb-n", mivel sokan emiatt szoktak látásból ismert embereket jelölni. Tényleg csak kérdezni szeretnék pár dolgot, valamint a későbbiekben én is szívesen segítenék neki ha szüksége lenne rá.
Nem arról van szó hogy még sosem beszéltem lányokkal, több lány ismerősöm is van akikkel tartom a kapcsolatot, de így facebookon még nem írtam senkinek ismeretlenül, ezért nem szeretném ha félreértés lenne belőle.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez így mennyire működne, anélkül hogy kínos helyzet legyen belőle?
csinálj egy egyetemi facebook csoportot es hivd meg őket, meg halasak is lesznek.
amugy nem nagy kunszt rajuk írni sem. "szia, egyutt jarunk xy kurzusra, tok jo lenne valakivel beszelni az anyagról/követelmenyekrol"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!