Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyetemi szakomon alig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemi szakomon alig vannak fiúk, hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Az egyetemen a hallgatók 95%-a lány. Akik ott tanulnak fiúk viszont nem biztos, hogy az eseteim, nagyon kevés közül van választék. Az az 1-2 fiú akivel van együtt oram, egyszerűen nem érzem velük az összhangot, nem találom őket vonzónak, mint férfi. Persze kicsi is a valószínűsége, hogy 3-bol az egyik lesz a párom.

Bulikba már nem szeretek járni, 1 év alatt meguntam az állandó ejszakazast, meg volt a bulis korszakom de ott amúgy sem azért jöttek oda hozzam a férfiak, hogy megismerjék a személyiségem. Szóval ez a lehetőség is kilőve.

Szerintetek hol kene ismerkednem? Tarskeresőn nem szeretnék.

2022. márc. 17. 23:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Bárhol máshol? :) Kollégiumi bulik? Könyvtár? Fitneszterem? Nyelvtanfolyam?
2022. márc. 17. 23:17
 2/26 anonim válasza:
86%

Na mindjárt megrohamoz a sok férfi a kommentekben.

"Sz-szia ha akarsz ismerkedhetünk ;"

2022. márc. 17. 23:21
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kolis, könyvtárba random idegenek nem jönnek oda, nyelvvizsgakat már megcsinaltam :) fitneszteremre nem költök.
2022. márc. 17. 23:22
 4/26 A kérdező kommentje:
Eloben szeretnék mindenképp ismerkedni, aki privatban ir ilyen céllal, letiltom.
2022. márc. 17. 23:23
 5/26 anonim ***** válasza:
82%

"nyelvvizsgakat már megcsinaltam"

ööööö, bocsánat, de semmilyen más nyelv nincs a világon, mint amelyekből vizsgáztál? Vagy azokból sem akarsz soha többet ennél mélyebb tudást? :) Tanulnak ám emberek nyelveket a diplomához kötődő követelményektől függetlenül is.

2022. márc. 17. 23:26
 6/26 A kérdező kommentje:
#5 egyébként jó ötlet maga a tanfolyam
2022. márc. 17. 23:44
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
Lehet egyetemen kívül kéne.;)
2022. márc. 18. 00:15
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Bárhol ahova mész, lehet ismerkedni. Ha nem mész bulizni, szórakozni akkor is eljársz gondolom, nem vsak az egyetem és az albi között ingázol. Bárhol ahol megfordulsz és látsz egy szimpatikus srácot ott van a lehetőség. Ha ő nem él vele menj oda te, nem feltétlen kell a fiúnak kezdeményezni, na meg ma már nem is nagyon szoktak.
2022. márc. 18. 06:59
 9/26 anonim ***** válasza:
12%
Monjuk, így azalapján a pár dolog alapján, amit leírtál, kétlem, hogy kellenél egyetlen fiúnak is. Csak úgy árad belőled a beképzeltség és a bunkóság.
2022. márc. 18. 07:42
 10/26 anonim ***** válasza:
94%

Vannak ingyenes kurzusok.

Tesi? Oda is járnak fiúk.

2022. márc. 18. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!