Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megfogom találni a párom?

Attól is függ, hogy hány éves vagy, mert nem mindegy, hogy 16 vagy 22.
Meg az is kérdés, bár nem akkora jelentőségű, hogy lány vagy vagy fiú.
Nekem sincs kapcsolatom, még nem is volt, így tanácsot, választ nem tudok adni, de annyi, hogy ismerőseim alapján bármelyik pillanatban ráakadhatsz az említett személyre, csak fel kell ismerni, aztán tenni is a kapcsolatért. Kitartást!

#2 vagyok.
Én is lány vagyok, bár még nem tizennyolc. Bár kapcsolatom az nincs, de keresőfélben vagyok. Ez alapján azt tudom mondani, hogy ne rakd magasra a lécet. Én sajnos ezt tettem, így elszalasztottam egy lehetőséget, mert nem fogadtam el, hogy nem illik teljesen a fejemben lévő képbe. Nekem az is gond volt, hogy kezdetben az ismerőseim között kutattam, de őket már kisgyerek korom óta ismerem, így kiszélesítettem a látóköröm, és rengeteg ideális fiút találtam, noha nem mesebeli szőkeherceget.
Nekem rz volt a két fő hibám, a szűklátás, leginkább, de mostmár sokkal könnyebb dolgom van, aztán eljön az én időm is, ahogy nemsokára a tiéd is, hajrá! :)
L

Ha neked pár betű már bukó ott nem kis gondok vannak, ha ez alapján keressel párt felejtsd is el.

hát téged el is felejtelek jó hamar 😉 amúgy igen, ez egy nagyon fontos szempont nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!