Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is megfogom találni azt a lányt aki elfogad ezen tulajdonságaimmal?
Kissé furcsa a személyiségem, magamnak való vagyok, emiatt eddig ignoráltam minden lány közeledését. Volt már sok lány aki egyértelműen jelzett vagy megmondta, hogy tetszem neki, de akkor még nem volt ehez elég önbizalmam.
Idegen lányok is sokszor bámulnak vagy odajönnek mosolyogva, ebből és mert közben felnőttem vontam le, hogy a külsőmmel nem lenne baj, a legtöbb lánynál. A belsőmmel viszont sajnos annál inkább.
Azthiszem unalmasnak tartom magam, ami nem mindíg van így, sokszor inkább ellenkezőleg túlbuzgó vagyok, de alapból inkább annyira lekötnek a saját gondolataim, hogy el tudok merülni velük egy sötét szobában is órákig, és a többi emberrel ellentétben engem ez feltölt..
Az utóbbi időben lekötött a tanulás és a munka, viszont egyre jobban felemészt ez a gondolat.
Nem vagyok túlzottan elváró, az alapok és némi értelmi/érzelmi intelligencia.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!