Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én is megfogom találni azt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is megfogom találni azt a lányt aki elfogad ezen tulajdonságaimmal?

Figyelt kérdés

Kissé furcsa a személyiségem, magamnak való vagyok, emiatt eddig ignoráltam minden lány közeledését. Volt már sok lány aki egyértelműen jelzett vagy megmondta, hogy tetszem neki, de akkor még nem volt ehez elég önbizalmam.

Idegen lányok is sokszor bámulnak vagy odajönnek mosolyogva, ebből és mert közben felnőttem vontam le, hogy a külsőmmel nem lenne baj, a legtöbb lánynál. A belsőmmel viszont sajnos annál inkább.

Azthiszem unalmasnak tartom magam, ami nem mindíg van így, sokszor inkább ellenkezőleg túlbuzgó vagyok, de alapból inkább annyira lekötnek a saját gondolataim, hogy el tudok merülni velük egy sötét szobában is órákig, és a többi emberrel ellentétben engem ez feltölt..

Az utóbbi időben lekötött a tanulás és a munka, viszont egyre jobban felemészt ez a gondolat.

Nem vagyok túlzottan elváró, az alapok és némi értelmi/érzelmi intelligencia.

2020. jún. 11. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
biztos hogy találsz egy olyan lányt aki elfogad. ha kezdetben kicsit megnyílsz akkor több esélyed lesz a sikerre. ismerek hasonló srácokat akik már több éve vannak párkapcsolatban és olyanokat is ismerek akiknek bejönnek az ilyen emberek
2020. jún. 11. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Biztos megfogod találni, de én azt ajánlom, hogy javíts ezen valahogy, gyakorold a kommunikációt, a társas szituációkat. Nem fogod tudni magadtól, csak úgy megtanulni, csak akkor ha időt fordítasz rá, és gyakorlod másokkal. Mint ahogy a belső sem ér magába egyedül semmit, úgy a külső sem, ha az adott személy unalmas, vagy csak annak tűnik. Szeretni lehet fognak, ahogy eddig is, de beléd fognak unni, ha nem vagy érdekes, közvetlen, kommunikatív.
2020. jún. 11. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
sokan elfogadnának így csak nem tudnak közelebbről megismerni
2020. jún. 11. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igen azt hiszem, viszont én olyan helyekre sem sokat járok, ahol lehetne ismerkedni. És ahol lehet, vagy ilyesmiért jár oda az emberek nagy része, az engem szintén nem vonz, és sajnos az ott levő emberek sem.
2020. jún. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!