Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? A barátnőm teljesen depressziós. Sajnos nekem is vannak olyan tulajdonságaim amivel még én is rá teszek egy lapáttal.
Sajnos elváltak a szülei, de heti váltakozásban látja őket. Már alapból ez nem tesz neki jót.
Aztán ott vannak az én hülyeségeim. Vannak dolgok amiket nem szeretlek, de ő igen. Sajnos nagyon nem megy nekünk a kompromisszum kötés. Próbálok neki mindent megadni, de néha nem megy. H kicsit kihuzzam a depresszióból van, h el szoktam vinni néhány helyre. Sok időt töltünk együtt, de a mostanában egyre több a vitánk. Én nagyon szeretem, de nem tudom mi tevő legyek. Sajnos nagyon korlátozva van, így még együtt sem aludhatunk, pedig mikor ott van nállunk vagy fordítva mindig úgy filmezünk, hogy egymáshoz bújunk. Ilyenkor nagyon nyugodt, meg álltalában mindig mikor velem van.
Azért nem mindent, de van benne igazság.
De sztem ez nem elég, egyéb ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!