Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett középiskolás lánynak van esélye egy kigyúrt pasinál?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 05:55
1/19 anonim 

válasza:

Nekem nem volt esélyem, de ez inkább a "kigyúrt pasi" ízlésétől függ.
2/19 A kérdező kommentje:
Elmeséled?
2022. márc. 15. 07:18
3/19 anonim 

válasza:

Ha tetszel a pasinak, akkor igen, van esélyed.
5/19 anonim 

válasza:

Nekem volt duci barátnőm, meg voltam vele elégedve, mert tényleg kis cuki volt, meg a teste is esztétikus, feszes. De vannak azért olyan lányok akik valami brutál mód szét vannak folyva, na olyannal én nem jönnék össze.
De láttam már sportos alkatú srácot ilyen lánnyal. Oké, hogy nek az a tipikus kigyúrt, de azért sok esélye nincs válogatni egy olyan lánynak.
6/19 anonim 

válasza:

Nagyon sok függ attól, hogy a külsőn kívül elfogad-e, elfogadjátok-e egymást.
7/19 anonim 

válasza:

Nincs. Egyébként gusztustalan kérdés. Neked jó testű fiú kell,de elvárod ,hogy “ molettként” elfogadjanak.
9/19 anonim 

válasza:

Nincs. Az ilyen pasik szeretik ha a barátnőjük is "jól mutat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!