Ez az iskolatáska megfelelő egy középiskolás lánynak? (kinézete is?)
Ezt a leírást találtam róla:
A táskához van: ráhúzható, vízálló zsák az eső ellen.
4 rekeszes. Az első rekeszben van a laptoptartó zseb, és persze a nagyobb könyveknek a helye. A 2. rekeszben férnek el a füzetek, vékonyabb tankönyvek. A 3. rekeszben van kulcstartó, filctoll tartó, cipzáros zseb kisebb tabletnek, telefonnak vagy a vonalzóknak, valamint elég hely a tolltartónak és számológépnek. Elől-hátul fényvisszaverő csík található.
Szerintem jó, ha sok cuccod van, akkor nagyon hasznos, mert elfér benne mindened. Ha neked tetszik, akkor nyugodtan válaszd ezt.
Nekem más az ízlésem, magamnak nem választanék ilyet. Számomra általános iskola hatása van a kinézete miatt, amikor mindent vinni kell, mert ejnye bejnye.
De a nagysága miatt nagyon jó, ha te hordani szoktál minden könyvet, füzetet stb...
Célra megfelel..
Kérdezted a kinézetét is.. hát😅
Szerintem ezt egy évig fogod használni, aztán amikor kicsit megváltozik a stílusod leváltod. Ez ilyen általános iskolás táska. De amúgy nincs vele baj, ha neked tetszik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!